Nate & Frenchy's Translator for Windows 8

Nate & Frenchy's Translator for Windows 8

Windows / Liquid Daffodil / 34 / Целосни спецификации
Опис

Nate & Frenchy's Translator за Windows 8 е моќен софтвер за преведување кој ви овозможува да преведувате која било содржина на кој било од поддржаните 39 јазици. Без разлика дали патувате во странство или комуницирате со некој што зборува друг јазик, овој софтвер го олеснува разбирањето и разбирањето.

Една од истакнатите карактеристики на Nate & Frenchy's Translator е неговата способност да ги идентификува и зборува и вашата изворна и преведената содржина ако избраниот јазик е поддржан за говор. Тоа значи дека не само што можете да го читате преведениот текст, туку можете и да го слушнете како се зборува на глас, што го олеснува разбирањето и учењето нови јазици.

Софтверскиот интерфејс е лесен и интуитивен, што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Самиот процес на преведување е брз и прецизен, делумно благодарение на напредните алгоритми што ги користат Nate & Frenchy's Translator.

Покрај неговите основни способности за превод, Nate & Frenchy's Translator вклучува и голем број корисни функции дизајнирани специјално за патници. На пример, има конвертор на валута што ви овозможува брзо да конвертирате помеѓу различни валути врз основа на тековните девизни курсеви. Има и алатки за пресметување бакшиш и даноци во странски земји.

Друга одлична карактеристика на Nate & Frenchy's Translator е неговата способност да работи офлајн. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција додека патувате во странство, сепак можете да го користите софтверот без никакви проблеми.

Генерално, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за преведување која може да ви помогне да ги направите вашите патувања попријатни и без стрес, тогаш не гледајте подалеку од Nate & Frenchy's Translator за Windows 8!

Целосни спецификации
Издавач Liquid Daffodil
Страница на издавачи http://www.liquiddaffodil.com/LiquidDaffodil/
Датум на издавање 2013-04-08
Датум на додавање 2013-04-08
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 34

Comments: