8 Ball Support Decision Maker

8 Ball Support Decision Maker 1.0

Опис

Дали сте уморни од истите стари здодевни рутини за поддршка на клиентите? Дали сакате да додадете малку забава и возбуда во вашиот работен ден? Не гледајте подалеку од донесувачот на одлуки за поддршка на 8 топки!

Овој софтвер за забава е мала играчка која ја имитира класичната играчка „магија 8 топка“. Меѓутоа, наместо да одговара на прашања за вашата иднина, тој дава упатства како да продолжите со случајот за поддршка на клиентите. Тоа е забавен и лесен начин да внесете малку хумор во инаку сериозна работа.

Но, не дозволувајте нејзината разиграна природа да ве измами - оваа апликација сè уште е целосно функционална и може да се користи во која било поставка за поддршка на клиентите. И најдобро од сè, тој е потполно бесплатен и не е ограничен на кој било начин.

Па, како функционира? Едноставно поставете го Донесувачот на одлуки за поддршка на 8 Ball да или не прашање за вашиот моментален случај за поддршка на клиентите, размрдајте го како со обична магија 8 топка и почекајте одговорот да се појави на екранот. Одговорите се рандомизирани, така што секој пат кога ќе го користите, секогаш има елемент на изненадување.

Некои примери на одговори вклучуваат „веднаш ескалирај“, „понуди компензација“ или дури „обилно извини се“. Иако овие одговори можеби не се секогаш практични или применливи во секоја ситуација, тие можат да ја дадат потребната дрскост за време на стресни времиња.

Покрај неговата вредност за забава, 8 Ball Support Decision Maker може да послужи и како алатка за градење тим. Користете го за време на тимските состаноци или тренинзи како активност за кршење мраз или само за смеење.

Генерално, ако барате нешто различно за да ја зачините вашата рутина за поддршка на клиентите, пробајте го 8 Ball Support Decision Maker. Можеби нема да ги реши сите ваши проблеми, но барем ќе ги направи позабавни!

Целосни спецификации
Издавач Erez Ben Ari
Страница на издавачи http://www.erezbenari.com/apps
Датум на издавање 2013-04-30
Датум на додавање 2013-04-30
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments: