PeerProject

PeerProject 1.0

Опис

PeerProject е моќен и разноврсен клиент за споделување датотеки и менаџер на датотеки peer-to-peer кој ви овозможува лесно да споделувате датотеки со други преку Интернет. Со својот интуитивен и естетски интерфејс, PeerProject е дизајниран да биде лесен за корисниците, а сепак да нуди широк спектар на функции и способности.

Една од клучните предности на PeerProject е неговата поддршка за повеќе мрежи. Во моментов, поддржува BitTorrent, G2, Gnutella, eDonkey, DC++, IRC и http/ftp. Ова значи дека без разлика која мрежа претпочитате да ја користите за вашите потреби за споделување датотеки, PeerProject ве покрива.

Друга одлична карактеристика на PeerProject е неговата способност да комбинира преземања на датотеки со torrent и peer-2-peer истовремено. Ова значи дека можете да преземате датотеки од повеќе извори истовремено со цел да го забрзате преземањето.

PeerProject вклучува и моќна функција за пребарување која ви овозможува да пребарувате торенти и P2P мрежи како што се ISO Hunt, Gnutella, eDonkey. Ова ви олеснува брзо и лесно да ги најдете датотеките што ги барате.

Покрај неговите моќни можности за преземање, PeerProject вклучува и голем број други корисни функции како што е можноста за закажување ограничувања за брзина на преземање/подигнување и исклучување на програми/систем. Ова значи дека можете да поставите ограничувања за тоа колку ширина на опсег користат вашите преземања или дури и да закажете вашиот компјутер да се исклучи откако ќе завршат сите ваши преземања.

Друга одлична карактеристика на PeerProject е неговиот вграден клиент за разговор IRC каде што корисниците можат да разговараат меѓу себе додека преземаат датотеки или репродуцираат видеа користејќи го вградениот медиа плеер. Ова им олеснува на корисниците кои споделуваат слични интереси или хоби да се поврзат едни со други онлајн додека заедно уживаат во омилената медиумска содржина.

Севкупно, ако барате разновиден клиент за споделување датотеки peer-to-peer со интуитивен интерфејс и поддршка за повеќе мрежи, тогаш не гледајте подалеку од PeerProject! Со својата широка палета на функции, вклучително и истовремено можности за преземање torrent и P2P, заедно со опции за закажување и вграден клиент за разговор IRC - овој софтвер има сè што е потребно за секој што сака брз пристап без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач SkinVista
Страница на издавачи http://skinvista.users.sourceforge.net/
Датум на издавање 2013-05-14
Датум на додавање 2013-05-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 90

Comments: