imgurGallery&Album Downloader

imgurGallery&Album Downloader 2.0.0

Опис

Ако сте страствен корисник на популарната веб-страница за хостирање слики, Imgur, тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде преземањето на сите слики од галерија или албум. Рачното зачувување на секоја слика една по една е одзема време и досадно. Таму доаѓа imgur Gallery&Album Downloader.

Овој софтвер за забава е дизајниран да го олесни преземањето слики од галериите и албумите на Imgur. Со само неколку кликања, можете брзо да ја преземете секоја слика во албум или галерија и да ја зачувате на вашиот компјутер за лесен пристап.

Софтверот е неверојатно лесен за употреба. Едноставно внесете ја врската до галеријата или албумот на Imgur што сакате да го преземете, а за останатото ќе се погрижи imgur Gallery&Album Downloader. Софтверот автоматски ќе ги открие сите слики во галеријата или албумот и ќе започне веднаш да ги презема.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата брзина. Неверојатно брзо презема слики, па дури и ако имате работа со голема галерија или албум со стотици слики, imgur Gallery&Album Downloader ќе преземе сè брзо.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да се справува со повеќе преземања одеднаш. Ако имате неколку галерии или албуми кои сакате да ги преземете истовремено, едноставно внесете ги сите нивни врски во imgur Gallery&Album Downloader и оставете го да го направи своето.

Но, што ако некои од сликите во вашата избрана галерија се NSFW? Нема проблем! Овој софтвер има опција која им овозможува на корисниците да ја филтрираат содржината на NSFW за да се преземаат само слики безбедни за работа.

Генерално, imgur Gallery&Album Downloader е одлична алатка за секој кој често користи Imgur и сака полесен начин за преземање повеќе слики одеднаш. Неговата брзина, леснотијата на користење и способноста за справување со повеќекратни преземања го прават задолжителен за секој кој сака брз пристап до својата омилена содржина на Imgur без да мора рачно да ја зачувува секоја поединечна слика сам.

Па зошто да чекаме? Преземете го imgur Gallery&Album Downloader денес и почнете да уживате во преземањето слики без проблеми од вашите омилени галерии на Imgur!

Целосни спецификации
Издавач ShayConcepts
Страница на издавачи http://shayConcepts.com
Датум на издавање 2013-10-13
Датум на додавање 2013-10-13
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 2.0.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Java Runtime Environment
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1883

Comments: