InfBlocker Pro

InfBlocker Pro 4.0

Опис

InfBlocker Pro - врвен безбедносен софтвер за вашиот компјутер

Дали сте уморни да се грижите за вирусни инфекции од заразени USB флеш драјвови? Дали сакате да го заштитите вашиот компјутер од малициозни датотеки што можат да му наштетат на вашиот систем? Не гледајте подалеку од InfBlocker Pro, врвниот безбедносен софтвер за вашиот компјутер.

InfBlocker Pro е апликација која го штити вашиот компјутер од вируси од заразени USB флеш драјвови. Има можност да ги заклучува датотеките autorun.inf и нивните поврзани извршни датотеки во повеќе случаи на приклучување на USB флеш-уред. Ова значи дека дури и ако вирусот се обиде да го зарази вашиот систем преку USB-уред, InfBlocker Pro ќе спречи да се изврши и да предизвика штета.

Покрај заклучувањето на датотеките autorun.inf, InfBlocker Pro исто така ги отстранува или оневозможува сомнителните датотеки на USB флеш-уредот. Ова осигурува дека сите потенцијални закани се елиминираат пред да имаат шанса да го заразат вашиот систем. Со InfBlocker Pro, можете да бидете сигурни дека вашиот компјутер е заштитен од сите видови малициозен софтвер и вируси.

Една од клучните карактеристики на InfBlocker Pro е неговата способност да имунизира кој било диск за да спречи инфекција со вируси. Ова значи дека откако ќе имунизирате диск со InfBlocker Pro, тој ќе биде заштитен од сите видови малициозен софтвер и вируси. Нема да морате да се грижите за рачно скенирање на секоја поединечна датотека на уредот - InfBlocker Pro се грижи за сè автоматски.

Друга одлична карактеристика на InfBlocker Pro е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е лесен за инсталирање и користење, дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Можете да ги приспособите поставките според вашите преференции и да закажувате редовни скенирања за никогаш да не пропуштите да го заштитите вашиот систем.

InfBlocker Pro нуди и заштита во реално време од малициозен софтвер и вируси. Постојано ги следи сите дојдовни текови на податоци за потенцијални закани и веднаш ве предупредува доколку открие нешто сомнително. Ова значи дека дури и ако случајно преземете заразена датотека или посетите злонамерна веб-локација, InfBlocker pro ќе ве заштити од штета.

Генерално, ако барате сигурен безбедносен софтвер за вашиот компјутер, не гледајте подалеку од Infblocker pro! Со своите напредни функции како што се заклучување на датотеки autorun.inf, отстранување сомнителни датотеки на USB-дискови, имунизација на кој било диск, заштита во реално време од малициозен софтвер и вируси итн., овој софтвер обезбедува сеопфатна заштита од сите видови закани. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач RCPsoft
Страница на издавачи http://www.rcpsoft.net/
Датум на издавање 2013-06-10
Датум на додавање 2013-06-10
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 77

Comments: