VisioForge Video Encryptor

VisioForge Video Encryptor 1.0

Опис

VisioForge Video Encryptor: Лесно заштитете ги вашите видео датотеки

Дали барате сигурен и лесен за користење софтвер за шифрирање видео? Не гледајте подалеку од VisioForge Video Encryptor! Оваа моќна алатка ви овозможува да ги заштитите вашите видео датотеки со лозинка, обезбедувајќи пристап до нив само овластени корисници. Со поддршка за сите вообичаени видео формати и напредни функции како CUDA технологија, излез H264 или AAC и шифрирање AES-128, VisioForge Video Encryptor е совршено решение за секој што сака да ги зачува своите видеа безбедни и безбедни.

Лесен за употреба интерфејс

Една од најдобрите работи за VisioForge Video Encryptor е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте искусен корисник на компјутер, ќе ви биде лесно да се движите низ различните функции на програмата. Главниот прозорец ги прикажува сите важни информации за вашите шифрирани датотеки, вклучувајќи го нивниот формат, големина и статус на шифрирање. Можете исто така лесно да додавате нови датотеки за шифрирање со едноставно влечење и пуштање во прозорецот на програмата.

Ги поддржува сите вообичаени видео формати

VisioForge Video Encryptor ги поддржува сите вообичаени видео формати, вклучувајќи AVI, MPEG-1/2/4, WMV/WMA/ASF/FMV/FLV/MOV/RMVB/RM/H264/H263 кодеци. Ова значи дека без разлика каков тип на видео датотека треба да шифрирате – без разлика дали се работи за домашен филм или професионална продукција – овој софтвер ве опфати.

Напредни карактеристики за шифрирање

VisioForge Video Encryptor користи алгоритам за шифрирање AES-128 кој е широко користен во многу апликации како што се банкарски системи или воени комуникации поради високото ниво на безбедност. Исто така, поддржува технологија CUDA која им овозможува на сопствениците на графички картички nVidia да ја зголемат брзината на шифрирање до 10 пати побрзо од традиционалните методи базирани на процесорот.

Поддршка за излез на H264 или AAC

Со поддршка за излез H264 или AAC во VisioForge Video Encryptor, корисниците можат да уживаат во висококвалитетни видеа без да се грижат за проблеми со компатибилноста со други уреди како паметни телефони или таблети.

Поддржани видеа со HD 720p и 1080p

Ако барате видеа со висока дефиниција (HD) квалитет, тогаш не гледајте подалеку од VisioForge Video Encryptor. Поддржува и 720p и 1080p HD резолуции, така што вашите видеа ќе изгледаат одлично на кој било уред!

Заклучок:

Како заклучок, ако сакате лесна за употреба, но моќна алатка за шифрирање на вашите видео датотеки, тогаш не гледајте подалеку од VisioForge Video Encryptor. Со своите напредни функции како CUDA технолошка поддршка, опции за излез H264/AAC, алгоритам за шифрирање AES-128 и поддршка за сите вообичаени видео формати, вклучувајќи HD резолуции (720p и 1080p), овој софтвер има се што е потребно за да ја заштити вашата вредна содржина од љубопитност очи!

Целосни спецификации
Издавач VisioForge
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-07-08
Датум на додавање 2013-07-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 48

Comments: