Spartan Multi Clipboard

Spartan Multi Clipboard 22.08

Опис

Спартанска мулти таблата со исечоци: врвниот подобрувач на работната површина

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу апликации за да копирате и залепите информации? Дали сметате дека губите важни клипови затоа што вашиот менаџер на таблата со исечоци задржува само неколку во исто време? Не гледајте подалеку од Spartan Multi Clipboard, единствениот програмабилен менаџер на таблата со исечоци што нуди неспоредлива функционалност и практичност.

Со Spartan Multi Clipboard, можете трајно да зачувувате клипови, да снимате и уредувате снимки од екранот, да создавате клипови кои автоматски го вклучуваат датумот и времето на системот, да шифрирате чувствителни информации како лозинки и детали за кредитна картичка, па дури и да залепите која било дигитална фотографија или графичка датотека на вашиот компјутер со само неколку кликања. И ако имате повеќе од еден компјутер, можете лесно да ги синхронизирате податоците од вашите клипови преку OneDrive за беспрекорен пристап до сите уреди.

Но, Spartan Multi Clipboard е многу повеќе од само менаџер на таблата со исечоци. Вклучува и годишен планер за да помогне во следењето на важни датуми и рокови, графички уредник за основни задачи за уредување слики, како што се сечење или промена на големината на сликите, и прелистувач на слики за лесен пристап до сите ваши зачувани слики. Клиповите што се веб-адреси работат како обележувачи за да можете брзо да се движите до често посетуваните страници со леснотија. Телефонските броеви ќе се бираат преку вашиот модем директно од таблата со исечоци додека датотеките на вашиот компјутер работат како кратенки за брз пристап.

Spartan Multi Clipboard има дури и функции дизајнирани специјално за манипулација со текст, како што е отстранување на шеврони за вовлекување на е-пошта од текст или текст со фиксна должина на завиткување зборови (вклучувајќи поправка на зборови со цртичка). Толку е разноврсен што дури и залепува текст во старите програми на DOS!

Списокот на употреба на овој софтвер продолжува и продолжува. Без разлика дали сте канцелариски работник кој сака да го насочи работниот тек или едноставно некој кој сака поголема контрола врз нивниот дигитален живот, Spartan Multi Clipboard е суштинска алатка во арсеналот на секој десктоп подобрувач.

Па зошто да се задоволите со помалку кога можете да го имате најдоброто? Пробајте го Spartan Multi Clipboard денес!

Целосни спецификации
Издавач M8 Software
Страница на издавачи http://m8software.com
Датум на издавање 2020-03-03
Датум на додавање 2020-03-03
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 22.08
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9319

Comments: