Spartan Multi Clipboard Lite

Spartan Multi Clipboard Lite 22.08

Опис

Spartan Multi Clipboard Lite: Врвен информативен центар за вашиот компјутер

Дали сте уморни од постојано пишување на истиот текст одново и одново? Дали се наоѓате себеси во потрага по таа една датотека или веб-адреса што знаете дека е некаде на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од Spartan Multi Clipboard Lite, единствениот програмабилен менаџер за таблата со исечоци што некогаш ќе ви треба.

Spartan не е само мулти-таблата со исечоци. Тоа е целосен информативен центар за вашиот компјутер. Со Spartan, можете да го зачувате целиот ваш често користен текст, да формирате букви за залепување во е-пошта или во процесори на текст, графика, слики од екранот (со вграден графички уредувач за додавање текст), веб-страници, адреси, телефонски броеви, адреси на е-пошта , списоци со задачи и многу повеќе. Без разлика дали се работи за рецепти или списоци за купување или дури и скрипти - Spartan ве опфати.

Но, она што го издвојува Spartan од другите менаџери со таблата со исечоци е неговата способност да ги направи работите лесно да се најдат. Можете да ги распоредите работите визуелно по позиција или по боја и да ја сортирате секоја група по азбучен ред. И кога ќе дојде време за повторна употреба на вашите клипови - Spartan прикажува преглед на секој клип и ви обезбедува прелистувач на слики за вашите дигитални фотографии; копче за стартување на прелистувачот кога клипот содржи веб-адреса; копче за стартување е-пошта кога содржи адреса за е-пошта; копче за бирање кога содржи телефонски број; па дури и копче за стартување или отворање каде што е програма или датотека на вашиот компјутер.

Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, Spartan Multi Clipboard Lite е совршен за секој што сака да го насочи својот работен тек и да ја зголеми продуктивноста. Без разлика дали работите на деловни документи или лични проекти - Spartan има се што ви треба за да останете организирани и ефикасни.

Па зошто да чекаме? Преземете го Spartan Multi Clipboard Lite денес и искусете го врвниот информативен центар за вашиот компјутер!

Преглед

Spartan Lite Multi Clipboard ја заменува вградената таблата со исечоци на Windows со онаа што зачувува и залепува повеќе клипови, прегледува клипови за лесна идентификација и вклучува корисни додатоци како резервна копија и обновување, заштита со лозинка, директно залепување од вашите датотеки со слики и вграден Годишен планер. Spartan Lite Multi Clipboard е бесплатна верзија на Spartan Clipboard и доаѓа со некои ограничувања, како што е бројот на клипови по лист.

Добрите

Напредна паста: Менито за залепување на Spartan Lite нуди бројни специјализирани функции како Обработка на обичен текст, случаи и приспособени копчиња.

Слики: можете да прелистувате и залепувате директно од датотеки со слики или од одреден лист.

Прегледи: скокачки прегледи се појавуваат кога ќе го поместите курсорот над која било ќелија. Клетките можат да држат повеќе клипови.

Алатки: Основен, но компетентен годишен планер доаѓа со Spartan Lite. Други додатоци вклучуваат снимање, снимање на историјата на таблата со исечоци, фонтови и резервна копија и обновување.

Конс

Ограничувања и верзии: Spartan Lite Multi Clipboard е една од неколкуте бесплатни верзии на Spartan Clipboard и доаѓа со различни ограничувања во однос на премиум софтверот, како што се зачуваните клипови. Бесплатните верзии не се целосно идентични, но сите може да се надградат на премиум Spartan Clipboard.

Крајна линија

Заменувањето на таблата со исечоци на Windows со подобар бесплатен софтвер има добра смисла. Ако треба да зачувате повеќе клипови отколку што може да поднесе бесплатниот софтвер, достапна е Spartan Clipboard. Но, ние наоѓаме Spartan Lite Multi Clipboard (и неговите братучеди) повеќе од доволно за надградба.

Целосни спецификации
Издавач M8 Software
Страница на издавачи http://m8software.com
Датум на издавање 2020-03-03
Датум на додавање 2020-03-03
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 22.08
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15459

Comments: