BlackBox ISO Burner

BlackBox ISO Burner 3.1

Windows / MafiaFly Softwares / 1553 / Целосни спецификации
Опис

BlackBox ISO Burner: Крајното решение за снимање, монтажа и создавање ISO-датотеки

Дали сте уморни од користење на комплициран софтвер за снимање, монтирање или креирање ISO датотеки? Не гледајте подалеку од BlackBox ISO Burner. Оваа бесплатна и лесна за употреба апликација е ултимативно решение за сите ваши потреби за видео софтвер.

По повеќе од четири години од последното објавување, BlackBox ISO Burner се враќа со голема брзина. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, тој стана главен избор за многу корисници ширум светот.

Една од истакнатите карактеристики на BlackBox ISO Burner е неговата поддршка за широк опсег на уреди за горење. Без разлика дали имате уред IDE, SATA, FIREWIRE или E-SATA, овој софтвер ве покрива. Исто така, поддржува уреди за снимање USB, како што се мемориски стикови.

Покрај поддршката за различни уреди за снимање, BlackBox ISO Burner може да ракува и со различни типови формати на медиуми. Без разлика дали треба да снимате CD/DVD/Blu-Ray-дискови или да креирате бутабилни USB-и за инсталација на Windows (тестиран со Windows Server 2008, 7, 8, 8.1 и Vista), овој софтвер може да направи се.

Создавањето бутабилни USB-и за инсталација на Windows никогаш не било полесно благодарение на интуитивниот интерфејс на BlackBox ISO Burner. Едноставно изберете ја претпочитаната верзија на Windows и оставете го софтверот да го направи останатото.

Но, тоа не е сè - BlackBox ISO Burner исто така може да креира ISO датотеки од нула! Оваа функција е корисна кога треба да направите резервна копија на важни податоци или да префрлите големи датотеки помеѓу компјутерите.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги монтира постоечките ISO-датотеки без претходно да ги запали на диск. Ова заштедува време и ресурси додека сеуште ви овозможува пристап до вашите омилени игри или апликации складирани во формат на датотека со слики.

Севкупно, ако барате сигурно и лесно за користење решение за снимање/монтирање/создавање видео содржина на различни медиумски формати/уреди, тогаш не гледајте подалеку од BlackBox ISO режач!

Целосни спецификации
Издавач MafiaFly Softwares
Страница на издавачи http://mafiaflysoftwares.com
Датум на издавање 2020-03-05
Датум на додавање 2020-03-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1553

Comments: