AnyMP4 Blu-ray Creator

AnyMP4 Blu-ray Creator 1.1.60

Windows / AnyMP4 Studio / 1513 / Целосни спецификации
Опис

AnyMP4 Blu-ray Creator е моќен видео софтвер кој ви овозможува да конвертирате популарни видеа, вклучувајќи MKV, M2TS, MP4, AVI, MTS, MOV, 3GP, TS, FLV и кое било HD видео во Blu-ray диск. Со овој софтвер можете да креирате Blu-ray папка и ISO датотека со слики со супер брза брзина и одличен квалитет. Покрај овој неверојатен сет на функции, AnyMP4 Blu-ray Creator исто така ви овозможува да додавате аудио песна/титл и да ги изберете вашите претпочитани шаблони на менито, како и стилови на рамки и копчиња.

Една од најимпресивните карактеристики на AnyMP4 Blu-ray Creator е неговата способност да снима различни формати на видео на еден диск. Ова значи дека можете да креирате BD-25/BD-50/Blu-ray папка/ISO-датотека со слики со различни видови видеа, вклучувајќи MP4, MKV, AVI, WMV, MOV, M4V, Ts и кое било HD видео. Ова го прави идеална алатка за секој кој сака да создава висококвалитетни видеа во различни формати.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 Blu-ray Creator е неговата способност да ги персонализира излезните видеа според вашите преференции. Можете да исечете која било должина на видеото со поставување на времето за почеток и крај или да споите неколку видео клипови заедно во една цела излезна датотека. Дополнително, можете да ја исечете рамката на видеото или да додавате/уредите аудио траки или преводи за вашиот филм.

Софтверот нуди и опции за приспособување за емитување видеа со висок квалитет со прилагодување на јачината на заситеноста на нијанса на контраст на осветленоста итн., што ќе помогне да бидете сигурни дека вашиот финален производ изгледа точно како што сакате и вие.

AnyMP4 Blu-ray Creator има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на сите нивоа на искуство да работат ефикасно. Моќниот софтвер за режач го усвојува NVIDIA CUDA AMD APP APP Acceleration Intel Quick Sync Video Tech што заштедува многу време додека снимате дискови. има функција за снимање слики од екранот што им овозможува на корисниците да снимаат слики што им се допаѓаат од нивните филмови за да можат да ги споделат со пријателите на платформите на социјалните медиуми како Фејсбук, Твитер итн.

Како заклучок: AnyMP4 Blu-Ray креаторот е одличен избор доколку барате сигурна алатка која ќе ви овозможи да снимате различни типови видеа на еден диск, а сепак да одржувате високи стандарди за квалитет. Неговиот кориснички интерфејс заедно со неговите напредни функции го прават совршен е и за почетниците корисници, како и за професионалците на кои им е потребна поголема контрола врз нивните проекти. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-03-09
Датум на додавање 2020-03-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 1.1.60
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1513

Comments: