Xinfire Video Share

Xinfire Video Share 1.5.0.0

Опис

Xinfire Video Share: Врвен софтвер за уредување видео

Дали барате професионален софтвер за уредување видео што може да ви помогне да креирате прекрасни филмови за неколку минути? Не гледајте подалеку од Xinfire Video Share. Овој моќен софтвер е дизајниран да го направи уредувањето видео лесно и интуитивно, дури и за почетници.

Со Xinfire Video Share, можете лесно да ги увезувате вашите медиумски датотеки, вклучувајќи AVI, WMV, MP4, MOV, JPG, BMP, MP3 и WMA. Без разлика дали се работи за домашна или преземена видео или фото-датотека или музичка датотека што сакате да ја користите во вашиот филмски проект - само повлечете ја и пуштете ја во програмата.

Интерфејсот на Xinfire Video Share е лесен за користење и интуитивен. Не ви требаат посебни вештини или знаења за да започнете со овој софтвер. Обезбедени се посебни песни за видео, аудио и текст за да можете прецизно и лесно да го уредувате секој елемент.

Една од најимпресивните карактеристики на Xinfire Video Share е неговата способност да сече видеа со соодветна големина на полето. Сега можете да ги исечете црните страни на вашите омилени видеа кои се премногу големи за совршено да се репродуцираат на вашиот iPod/ipad/iPhones/Samsung/HTC/Blackberry/Nokia/PSP/MP3/MP4 плеер/мобилен телефон итн., правејќи ги попријатни на кој било уред.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да додава водени жигови за да ги заштити вашите авторски права. Можете исто така да додавате коментари и временски печати, како и други персонализирани елементи како што се екраните за наслови и кредити.

Xinfire Video Share им овозможува на корисниците да спојат неколку видео клипови заедно со нивните персонализирани наслови на екранот; исечете ги нивните омилени делови од видео; спој ги заедно по свој вкус; произведувајте ДВД-дискови или ЦД-дискови дома; извезувајте датотеки со видеа компатибилни со повеќето мобилни уреди како што се iPad2/3/Mini/iPhone4/4S/5/Samsung/HTC итн., во FLV формат што го прави споделувањето полесно од кога било досега!

Покрај овие карактеристики споменати погоре, има многу други придобивки што доаѓаат заедно со користењето на XinFire Videoshare:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс му олеснува на секој – дури и на оние кои никогаш претходно не уредувале филм – брзо да создаваат филмови со професионален изглед.

2) Широк опсег на поддржани формати: со поддршка за AVI WMV MP4 MOV JPG BMP MP3 WMA меѓу другото - ќе можете да внесувате речиси секаков вид медиумска датотека во оваа програма.

3) Висококвалитетен излез: со вградена напредна технологија за кодирање - вашите готови филмови ќе изгледаат одлично без разлика на кој уред се репродуцираат.

4) Брзо време на рендерирање: делумно благодарение на неговите оптимизирани алгоритми - времето на рендерирање е брзо, така што нема да чекате долго пред да ги видите резултатите!

5) Достапни опции за цени: Нема потреба да се прекине банката при купувањето на овој производ - опциите за прифатливи цени го прават достапен за секого без оглед на буџетските ограничувања!

Генерално, ако барате се-во-едно решение за брзо создавање висококвалитетни филмови, тогаш не гледајте подалеку од XinFire Videoshare!

Целосни спецификации
Издавач Xinfire
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-08-30
Датум на додавање 2013-08-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.5.0.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 79

Comments: