CheatKeys

CheatKeys 1.0.94

Опис

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу глувчето и тастатурата додека работите на вашиот компјутер? Дали сакате да ја зголемите вашата продуктивност и да го намалите ризикот од повреди предизвикани од широката употреба на глувчето? Ако е така, тогаш CheatKeys е совршено решение за вас.

CheatKeys е одлична мала апликација која обезбедува обемни списоци на сите кратенки на тастатурата за различни популарни апликации како што се Slack, Unity, Visual Studio Code и пакетот Microsoft Office. Користењето кратенки на тастатурата не е само еден од најдобрите начини за подобрување на продуктивноста, туку и намалување на ризикот од големи повреди поврзани со користењето на глувчето (како што е R.S.I. - Повреда со повторувачки синдром).

Со CheatKeys, можете да ги извршувате работите многу побрзо и полесно, да го подобрите мултитаскингот, па дури и да ја зголемите прецизноста на различните операции (особено во случај на работи за уредување текст за кои е потребна голема точност). Зголемете ја вашата дневна продуктивност со учење на кратенки на тастатурата со CheatKeys.

Накратко, учењето на кратенките на тастатурата за вашите дневни апликации дефинитивно ќе ви помогне многу да ја зголемите вашата продуктивност. Meet CheatKeys - јасна и ненаметлива алатка која веднаш ви обезбедува листа на сите активни кратенки за различни популарни апликации како што се Adobe Photoshop, Blender, Google Chrome, Microsoft Visual Studio, OutSystems, Slack, Unity 3D Game Engine, Visual Studio Code, File Explorer и Office пакет.

Интерфејсот на апликацијата е јасен и прилично модерен за повеќето сметки. Сепак, најдобрата карактеристика на CheatKeys е дефинитивно колку лесно неговиот GUI може да се активира или повика ако сакате. За да добиете пристап до кратенките на вашата моментална апликација, едноставно држете го копчето CTRL повеќе од една секунда.

Користењето на копчето CTRL е многу добро избрано бидејќи е во прилично ергономска позиција на тастатурата, но исто така значи дека не се меша со одредени апликации бидејќи различни апликации всушност имаат многу комбинации CTRL+SHIFT+LETTER. На пример, Ctrl+Shift+K го отвора менито за директни пораки на Slack. Затоа, откако ќе го задржите Ctrl, добивате листа обезбедена од Cheatkeys и едноставно следете ја комбинацијата за одмор.

Cheatkeys е дизајниран имајќи ги предвид и почетниците кои се нови во одредени апликации, како и искусни корисници кои сакаат да дознаат повеќе за нивните омилени софтверски програми. Апликацијата нуди лесен за користење интерфејс што го прави едноставен дури и за оние кои се не е технолошки за ефикасно користење на оваа алатка.

Генерално, Cheatkeys е без сомнение, многу убава апликација што треба да ја имате наоколу, особено ако сте нови во одредени апликации или само гледате да ја подобрите ефикасноста додека ги користите. Учењето на овие копчиња за кратенки може да потрае некое време на почетокот, но откако ќе се совладаат, може да заштедите часови секој ден!

Целосни спецификации
Издавач Kahatek
Страница на издавачи http://www.kahatek.com
Датум на издавање 2020-03-11
Датум на додавање 2020-03-11
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 1.0.94
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: