CAD Reader

CAD Reader 3.3.0.6

Опис

CAD Reader е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да гледате и обележувате CAD цртежи на вашиот телефон или компјутер. Со овој софтвер, можете да пристапите до вашите CAD цртежи во секое време, на кое било место, што го прави совршена алатка за посети на локацијата и работа на далечина.

Без разлика дали сте архитект, инженер или дизајнер, CAD Reader го поедноставува вашиот работен тек со обезбедување на лесен интерфејс што го олеснува навигацијата низ сложените дизајни. Можете лесно да зумирате и одзумирате цртежи, па дури и да додавате прибелешки за да нагласите важни детали.

Една од клучните карактеристики на CAD Reader е неговата способност да ракува со големи датотеки без да се загрозат перформансите. Ова значи дека можете да работите дури и со најкомплексните дизајни без да доживеете доцнење или доцнење. Дополнително, софтверот поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи DWG, DXF, DWF и PDF.

Друга предност на користењето на CAD Reader е неговата компатибилност и со оперативните системи Windows и Mac, како и со мобилни уреди со iOS или Android. Ова значи дека можете да пристапите до вашите дизајни од кој било уред во секое време.

CAD Reader исто така нуди напредни алатки за соработка кои ви дозволуваат да ги споделувате вашите дизајни со колегите или клиентите во реално време. Можете лесно да комуницирате со промените или ажурирањата користејќи алатки за обележување, како што се текстуални полиња и стрелки.

Покрај неговите основни карактеристики за прегледување и обележување CAD цртежи, CAD Reader вклучува и низа дополнителни алатки дизајнирани специјално за графички дизајнери. Тие вклучуваат алатки за управување со слоеви за организирање сложени дизајни, како и алатки за мерење за прецизно пресметување на растојанијата помеѓу објектите.

Генерално, ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги прегледувате и обележувате CAD цртежите во движење, тогаш не гледајте подалеку од CAD Reader!

Целосни спецификации
Издавач Glodon
Страница на издавачи http://cadreader.glodon.com/index.html
Датум на издавање 2020-03-11
Датум на додавање 2020-03-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 3.3.0.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 235
Вкупно преземања 27331

Comments: