Accent ZIP Password Recovery

Accent ZIP Password Recovery 20.09

Опис

Accent ZIP Password Recovery е моќен безбедносен софтвер кој е специјализиран за враќање на лозинки за Zip и ZipX датотеки. Овој софтвер е дизајниран да биде исклучително брз, користејќи графички процесорски компјутери за да обезбеди брзина на пребарување што е десетици пати повисока од традиционалните методи за враќање на лозинката. Со поддршка за различни типови на шифрирање, вклучувајќи ZIP/Classic и WinZip AES, Accent ZIP Password Recovery е суштинска алатка за секој кој треба да ги врати изгубените или заборавените лозинки.

Една од истакнатите карактеристики на Accent ZIP Password Recovery е неговата впечатлива оптимизација на кодот за процесорите Intel и AMD. Ова значи дека софтверот може целосно да ја искористи процесорската моќ на вашиот компјутер, што ќе резултира со брзо време за враќање на лозинката. Дополнително, Accent ZIP Password Recovery користи технологија за пресметување на графичкиот процесор за дополнително да го забрза процесот на враќање на лозинката. Со примена на видео картички AMD и NVIDIA, овој софтвер може да постигне уште побрзи резултати.

И покрај неговите напредни способности, Accent ZIP Password Recovery останува лесен за користење за почетниците корисници. Софтверот вклучува функција за автоматско пребарување што ги следи претходно поставените сценарија за брзо враќање на лозинките без да бара никакво техничко знаење или експертиза. За професионалците на кои им е потребна поголема контрола врз процесот на враќање на лозинката, постојат и различни опции на располагање.

Без разлика дали треба да вратите изгубена или заборавена лозинка од лични или професионални причини, Accent ZIP Password Recovery ве покрива. Со својата напредна технологија и кориснички интерфејс, овој безбедносен софтвер обезбедува сигурно решение за лесно враќање на лозинките од Zip и ZipX датотеките.

Клучни карактеристики:

- Екстремно брзо обновување на лозинката за графичкиот процесор Zip/ZipX

- Поддржува различни типови на шифрирање: ZIP/Classic и WinZip AES

- Впечатлива оптимизација на код за Intel и AMD процесори

- Користи графички процесорски компјутери - работи со примена на видео картички AMD и NVIDIA

- Лесно за користење автоматско пребарување според претходно поставените сценарија

- Различни опции достапни за професионалци

Системски барања:

За да користите Accent ZIP Password Recovery на вашиот компјутерски систем, мора да ги исполнува следниве минимални барања:

Оперативен систем: Windows 7/8/10 (32-битни или 64-битни)

Процесор: Intel Pentium III CPU или повисок (или еквивалент)

RAM меморија: 512 MB (се препорачува 1 GB)

Простор на тврдиот диск: 20 MB слободен простор

Целосни спецификации
Издавач Passcovery
Страница на издавачи https://passcovery.com
Датум на издавање 2020-10-07
Датум на додавање 2020-10-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 20.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 2898

Comments: