Accent Office Password Recovery

Accent Office Password Recovery 20.09

Опис

Accent Office Password Recovery: Крајното решение за изгубените лозинки на Microsoft Office и OpenOffice/LibreOffice

Дали сте уморни од губење на лозинките на Microsoft Office и OpenOffice/LibreOffice? Дали ви треба сигурно решение за брзо и лесно да ги вратите? Не гледајте подалеку од Accent Office Password Recovery, врвниот безбедносен софтвер дизајниран да ви помогне да го вратите пристапот до вашите важни документи.

На www.passwordrecoverytools.com, ја разбираме важноста на чувањето на вашите чувствителни информации безбедни. Затоа развивме Accent Office Password Recovery, моќна програма која работи со сите верзии на Microsoft Office (95-2019) и OpenOffice/LibreOffice. Без разлика дали се занимавате со Word документи, табели на Excel или презентации на PowerPoint, нашиот софтвер ве опфати.

Со Accent Office Password Recovery, можете да бидете сигурни дека вашите изгубени лозинки ќе бидат вратени за кратко време. Нашата програма ги познава повеќето видови заштита за овие документи и користи видео картички AMD и NVIDIA за да ги скрши лозинките за датотеките Office 2007-2019 и OpenOffice. Ова го прави пребарувањето на лозинка до десетици пати побрзо од другите решенија на пазарот.

Една од најдобрите работи за Обнова на лозинка на Accent Office е тоа што не бара ниту посебно знаење ниту учење. Не мора да сте ИТ експерт или да имате какви било технички вештини - нашиот лесен интерфејс го прави лесен за секој да го користи.

Па, како функционира? Едноставно преземете го нашиот софтвер од www.passwordrecoverytools.com и инсталирајте го на вашиот компјутер. Потоа изберете го документот чија лозинка треба да се врати и оставете Accent да ја направи својата магија! Нашата програма ќе ги скенира сите можни комбинации додека не ја најде вистинската - заштедувајќи ви време, напор и фрустрација во процесот.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве неколку клучни карактеристики што го прават Accent издвоен од другите алатки за враќање на лозинката:

1) Компатибилност: Работи со сите верзии на Microsoft Office (95-2019), како и со датотеките OpenOffice/LibreOffice.

2) Брзина: користи видео картички AMD/NVIDIA за да го забрза пребарувањето на лозинка за десетици пати.

3) Кориснички интерфејс: Не е потребно посебно знаење или учење.

4) Сеопфатна заштита: Ги познава повеќето видови на заштита што се користат во овие документи.

5) Достапни цени: Добијте резултати од професионален степен без да се скршите!

Како заклучок, ако барате сигурно решение за брзо и лесно враќање на изгубените лозинки за датотеките на Microsoft Office/OpenOffice - не гледајте подалеку од Accent! Со своите моќни карактеристики, кориснички интерфејс, сеопфатни можности за заштита по прифатлива цена - овој безбедносен софтвер е сигурен дека не само што ги исполнува, туку и ги надминува очекувањата!

Целосни спецификации
Издавач Passcovery
Страница на издавачи https://passcovery.com
Датум на издавање 2020-10-09
Датум на додавање 2020-10-09
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 20.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 98903

Comments: