Accent Office Password Recovery (64-bit)

Accent Office Password Recovery (64-bit) 20.09

Опис

Accent Office Password Recovery (64-битен) е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува неверојатно решение за проблемот со изгубените лозинки на MS Office и OpenOffice. Со овој софтвер, можете лесно да ги скршите лозинките во документите на MS Office и OpenOffice од сите верзии, од Office 95 до Office 2019. Ги препознава документите за Access, Excel, PowerPoint и Word, како и форматот на OpenOffice и ги враќа лозинките на Writer, Calc, Импресионира, база, цртање и математички документи.

Програмата нуди највисока стапка на обновување за документите на Microsoft Office со своите оптимизирани алгоритми земајќи ги предвид особеностите на процесорот на вашиот компјутер. Веднаш обновува многу типови лозинки за документите на Microsoft Office, како што се лозинки VBA, лозинки за менување листови во Excel или отворени бази на податоци на Access. Тестовите покажуваат дека Accent OFFICE Password Recovery е лидер кога станува збор за тоа колку брзо ги наоѓа лозинките на Microsoft Office и OpenOffice.

Една од уникатните карактеристики на овој софтвер е неговата поддршка за видео картички AMD и NVIDIA преку две конкурентни технологии за пресметување на графичкиот процесор: ATI Stream и NVIDIA CUDA. Ова ѝ овозможува на програмата да ги користи овие видео картички за да ги врати изгубените лозинки на MS Office 2007-2019 што го прави пребарувањето на лозинките до 60 пати побрзо од слични програми што користат само процесор.

Друга одлична карактеристика на Accent OFFICE Password Recovery е неговата леснотија на користење без потреба од крива за учење. Не ви треба посебно знаење или обука за да можете успешно да ја вратите изгубената лозинка бидејќи сè е едноставно и јасно колку што може да биде. Програмата нуди концизен графички интерфејс со подобрени алатки за напади базирани на речник или напади базирани на маски заедно со волшебник за нова задача што му помага дури и на неискусен корисник да креира задачи за пребарување на лозинка од секаква сложеност.

Во краток преглед:

Лозинки за сите верзии на Microsoft Office и OpenOffice

Највисока стапка на закрепнување

Поддржани видео картички AMD и NVIDIA

Нема крива за учење

Со Accent OFFICE Password Recovery (64-битна), имате пристап до едно од најмоќните безбедносни софтверски решенија достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Passcovery
Страница на издавачи https://passcovery.com
Датум на издавање 2020-10-07
Датум на додавање 2020-10-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 20.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1008

Comments: