4Videosoft iPod Mate

4Videosoft iPod Mate 5.0.50

Windows / 4Videosoft Studio / 32 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft iPod Mate е сеопфатен софтверски пакет кој вклучува пет моќни софтверски алатки за iPod: iPod Manager, DVD конвертор на iPod, iPod Video Converter, iPhone Maker и iPhone Manager SMS. Овој разновиден софтверски пакет е дизајниран да ви помогне да конвертирате ДВД и видео-датотеки во видео и аудио формати поддржани од iPod, да пренесувате датотеки помеѓу вашиот компјутер и вашиот iPod уред, да направите резервна копија на SMS (MMS) и контакти на iPhone на вашиот компјутер, како и да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone.

Со 4Videosoft iPod Mate, можете лесно да конвертирате DVD филмови во различни популарни видео формати како MP4, MOV, M4V, MP3 и AAC. Можете исто така да конвертирате кој било популарен видео формат во оптимизиран формат за репродукција на вашиот iPod уред. Софтверот ги поддржува сите типови ДВД-а, вклучително и комерцијалните ДВД-а со заштита од копирање.

Вградениот уредник ви овозможува да ги приспособите конвертираните видеа со отсекување на изворниот ДВД или видео датотека или спојување на повеќе сегменти заедно. Можете исто така да го прилагодите соодносот на излезната датотека или лесно да додавате водени жигови за текст или слика.

Една од истакнатите карактеристики на 4Videosoft iPod Mate е неговата способност да креира прилагодени мелодии за вашиот iPhone користејќи која било аудио датотека во MP3 или други популарни формати. Можете да ја одредите должината и јачината на тонот на ѕвонење, како и слободно да поставувате ефекти за избледување/избледување.

Покрај овие функции, 4Videosoft iPod Mate вклучува и моќен СМС менаџер кој ви овозможува да направите резервна копија на сите пораки од вашиот iPhone на вашиот компјутер со само еден клик. Оваа функција гарантира дека никогаш повеќе нема да изгубите важни пораки поради случајно бришење или оштетување на телефонот.

Друга одлична карактеристика на овој софтверски пакет е неговата компатибилност со сите типови уреди на Apple, вклучувајќи ги и iPhone (вклучувајќи ги и најновите модели како iPhone 12), iPads (вклучувајќи iPad Pro) и сите генерации на iPad/iPods/iPhone до сега. Ги поддржува и најновите верзии на iOS, така што корисниците не се грижат за проблеми со компатибилноста при надградба на оперативните системи на нивните уреди.

За да обезбеди брзи брзини на конверзија без да се загрози квалитетот на излезниот квалитет, 4Videosoft ја вгради технологијата NVIDIA CUDA во овој производ која користи технологија за забрзување на графичкиот процесор за побрзо време на обработка, а истовремено одржува висококвалитетни излезни резултати. Дополнително, вклучена е и AMD APP Acceleration технологијата која обезбедува уште побрзо време на обработка на компјутери опремени со AMD графички картички.

Генерално, ако барате лесно за користење, но сеопфатно решение за управување со медиумски датотеки на уредите на Apple, тогаш не гледајте подалеку од импресивната понуда на 4Videosoft - „iPod Mate“!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-02-14
Датум на додавање 2014-02-14
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.0.50
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments: