Spywarefix

Spywarefix 4.5.88

Опис

Во денешното дигитално доба, од суштинско значење е да ги зачувате вашите лични информации и онлајн активностите безбедни. Со зголемениот број на сајбер закани, стана поважно од кога било да го заштитите вашиот компјутер од шпионски софтвер и друг злонамерен софтвер. Spywarefix е моќен безбедносен софтвер кој може да ви помогне да го заштитите вашиот компјутер од овие закани.

Spywarefix е дизајниран да открива и отстранува шпионски софтвер, рекламен софтвер, малициозен софтвер и други штетни програми кои можат да ја загрозат вашата приватност и безбедност. Користи напредна технологија за скенирање за да идентификува сомнителна активност на вашиот компјутер и обезбедува заштита во реално време од нови закани.

Една од клучните карактеристики на Spywarefix е неговата компатибилност со најновите верзии на оперативниот систем Windows. Ова значи дека можете да го користите овој софтвер на кој било компјутер базиран на Windows без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Корисничкиот интерфејс на Spywarefix е интуитивен и лесен за употреба. Не ви е потребно никакво техничко знаење или експертиза за ефективно да го користите овој софтвер. Програмата доаѓа со сеопфатен сет на алатки кои ви овозможуваат да го приспособите процесот на скенирање според вашите потреби.

Spywarefix, исто така, нуди заштита во реално време од онлајн закани како што се напади на фишинг, спам-мејлови и злонамерни веб-локации. Тој автоматски го блокира целиот дојдовен сообраќај од познати злонамерни извори за да можете безбедно да пребарувате на интернет без да се грижите дека ќе се заразите од малициозен софтвер или шпионски софтвер.

Друга одлична карактеристика на Spywarefix е неговата способност да чисти непотребни датотеки од вашиот систем. Со текот на времето, привремените датотеки се акумулираат на вашиот хард диск што може значително да ја забави работата на вашиот компјутер. Со вградената алатка за чистење на Spywarefix, можете лесно да се ослободите од овие непотребни датотеки и да ослободите вреден простор на дискот.

Генерално, ако барате сигурно безбедносно софтверско решение за заштита од сајбер закани како шпионски или малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од Spywarerix! Неговите напредни карактеристики го прават одличен избор за секој што сака мир на умот кога го користи својот компјутер онлајн!

Целосни спецификации
Издавач Pairsys
Страница на издавачи http://www.enetfix.com
Датум на издавање 2014-02-25
Датум на додавање 2014-02-25
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 4.5.88
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 70

Comments: