ColorPlus Printer Driver for Windows Servers and Citrix

ColorPlus Printer Driver for Windows Servers and Citrix 17.05

Windows / Black Ice Software / 6223 / Целосни спецификации
Опис

Возачот за печатач Black Ice ColorPlus за сервери на Windows и Citrix е моќен конвертор на документи што им обезбедува на бизнисите и на програмерите брза и сигурна алатка за конвертирање документи во различни формати. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на деловните субјекти кои бараат конверзија на документи со голем обем, додека сепак одржува интерфејс лесен за употреба.

Како софтвер за графички дизајн, двигателот на печатачот ColorPlus нуди широк опсег на функции што им овозможуваат на корисниците да конвертираат документи во PDF, PDF/A, TIFF, JPEG, HTML, PNG и многу повеќе формати од која било апликација за Windows што може да печати. Со овој софтвер инсталиран на вашиот систем, можете лесно да ги конвертирате вашите документи во различни формати без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од клучните придобивки од користењето на двигателот на печатачот ColorPlus е неговата брзина. Овој софтвер е дизајниран да биде најбрзата алатка за конверзија со голем волумен на пазарот. Може да ракува со големи количини документи брзо и ефикасно без да се загрози квалитетот или точноста.

Друга предност на користењето на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците можат лесно да се движат низ него. Интуитивниот интерфејс им олеснува на корисниците да го изберат посакуваниот излезен формат и да ги приспособат своите поставки според нивните преференции.

Драјверот за печатач Black Ice ColorPlus доаѓа и со напредни функции како што се воден печат, поддршка за дигитален потпис, опции за вградување фонтови и многу повеќе. Овие карактеристики им овозможуваат на бизнисите да креираат документи со професионален изглед кои се безбедни и усогласени со индустриските стандарди.

Покрај неговиот импресивен опсег на функции, овој софтвер нуди и одлични услуги за поддршка на клиентите. Тимот кој стои зад овој производ обезбедува навремена помош секогаш кога ќе наидете на какви било проблеми или имате прашања за тоа како најдобро да го користите производот.

Севкупно, ако барате доверлив конвертор на документи што е брз и лесен за користење, а сепак нуди напредни функции како воден печат или поддршка за дигитален потпис, тогаш не гледајте подалеку од двигателот за печатач ColorPlus на Black Ice!

Целосни спецификации
Издавач Black Ice Software
Страница на издавачи http://www.blackice.com/
Датум на издавање 2022-08-10
Датум на додавање 2022-08-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 17.05
Барања за ОС Windows, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2016
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 6223

Comments: