Kodosoft Photo DVD Slideshow

Kodosoft Photo DVD Slideshow 1.0.1

Опис

Kodosoft Photo DVD Slideshow е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате неверојатни слики слајд шоу со само неколку кликања. Без разлика дали сакате да креирате слајдшоу за вашата свадба, празник, роденденска прослава или семеен одмор, овој софтвер ве опфати.

Со Kodosoft Photo DVD Slideshow, можете лесно да ги претворите вашите дигитални фотографии во прекрасно ДВД слајдшоу што може да се репродуцира на ТВ, iPhone, YouTube или кој било друг мобилен уред. Софтверот доаѓа со интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за секој.

Една од најдобрите работи за Kodosoft Photo DVD Slideshow е неговата способност да додава музика во заднина и ефекти на транзиција на вашите слајдови. Можете да изберете од широк опсег на вградени музички нумери или да увезете свои музички датотеки. Софтверот нуди и различни ефекти на транзиција како што се бледнее во/надвор, лизгање лево/десно/горе/долу и повеќе.

Друга одлична карактеристика на Kodosoft Photo DVD Slideshow е неговата способност да креира сопствени менија за ДВД. Можете да изберете од неколку претходно дизајнирани шаблони или да креирате сопствено мени користејќи го вградениот уредувач. Ова ви овозможува да додавате текстуални натписи, па дури и да вклучите видео клипови во вашето мени.

Софтверот ги поддржува сите популарни формати на слики вклучувајќи JPG, BMP, PNG и многу повеќе. Можете исто така да ја прилагодите осветленоста/контрастот/заситеноста на секоја фотографија пред да ја додадете на слајдшоу.

Kodosoft Photo DVD Slideshow нуди неколку излезни опции, вклучително и снимање на слајдшоуто на празен DVD диск или зачувување како ISO-датотека за подоцнежно снимање. Можете исто така да го зачувате слајдшоуто како датотека MPEG-2 што може да се репродуцира на повеќето медиа плеери.

Севкупно, Kodosoft Photo DVD Slideshow е одличен избор за секој кој бара лесен за употреба, но моќен креатор на слајдови на фотографии. Со својот интуитивен интерфејс и широкиот опсег на функции, овој софтвер му олеснува на секој да креира неверојатни слајдови со фотографии за само неколку минути!

Целосни спецификации
Издавач Kodosoft
Страница на издавачи http://www.kodosoft.com
Датум на издавање 2014-07-11
Датум на додавање 2014-07-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 70

Comments: