Vcf2csv

Vcf2csv 20.03

Windows / Branislav Stofko / 1 / Целосни спецификации
Опис

Vcf2csv е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да ги конвертирате вашите контакти од. VCF формат до. CSV формат. Со зголемената употреба на паметни телефони и други мобилни уреди, стана вообичаено луѓето да ги складираат своите контакти во. VCF формат. Сепак, многу информациски системи и апликации бараат контактите да се увезуваат во CSV формат.

Ова е местото каде што Vcf2csv ни доаѓа. Обезбедува едноставен и ефикасен начин за конвертирање на вашите датотеки со контакти од еден формат во друг, што ви го олеснува преносот на вашите контакти помеѓу различни уреди или апликации.

Без разлика дали треба да ги префрлите вашите контакти од еден на друг мобилен телефон или да ги извезете од вашиот мобилен уред во MS Excel или која било друга апликација која бара CSV формат, Vcf2csv го прави процесот брз и лесен.

Една од клучните придобивки од користењето на Vcf2csv е неговиот кориснички интерфејс. Програмата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, што им го олеснува навигацијата низ нејзините карактеристики и функции дури и на почетниците. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или програмски вештини - едноставно инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер и започнете со конвертирање на датотеките за контакт веднаш.

Друга одлична карактеристика на Vcf2csv е неговата брзина. Програмата може брзо да конвертира големи групи на датотеки за контакт без да се загрози квалитетот или точноста. Ова значи дека можете да ги конвертирате сите ваши контакти за само неколку минути, заштедувајќи ви време и напор.

Покрај тоа, Vcf2csv поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски, шпански и италијански, меѓу другите. Ова го прави достапен за корисници ширум светот кои можеби не зборуваат течно англиски.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да ги конвертирате вашите датотеки со контакти од. VCF формат во. Форматот CSV тогаш не гледајте подалеку од Vcf2csv! Со својот кориснички интерфејс, брзи брзини на конверзија и поддршка за повеќе јазици - овој софтвер за продуктивност има се што ви треба за да започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач Branislav Stofko
Страница на издавачи http://jelenia.hol.es/
Датум на издавање 2020-03-16
Датум на додавање 2020-03-16
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 20.03
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: