Increase or Decrease Speed Of Multiple MP4 Video Files Software

Increase or Decrease Speed Of Multiple MP4 Video Files Software 7.0

Опис

Дали сте уморни од гледање видеа со иста брзина? Дали сакате да ги забрзате или успорите вашите MP4 видео датотеки? Ако одговорот е да, тогаш Зголемете или намалете ја брзината на софтверот за повеќе видео датотеки MP4 е совршено решение за вас. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците лесно да ја приспособат брзината на репродукција на нивните MP4 видео датотеки.

Софтверот нуди едноставен и лесен интерфејс кој им овозможува на корисниците да додаваат повеќе датотеки или цела папка одеднаш. Откако ќе се додадат датотеките, корисниците можат да изберат соодветно ниво на брзина за нивните барања пред да започнат со процесот на прилагодување. Софтверот поддржува различни нивоа на брзина кои се движат од 0,5x до 2x, овозможувајќи им на корисниците да ја изберат својата посакувана брзина на репродукција.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да приспособува повеќе датотеки истовремено. Ова значи дека корисниците можат да заштедат време со приспособување на неколку видеа одеднаш наместо да го прават тоа едно по едно. Дополнително, оваа функција обезбедува конзистентност во однос на брзината на репродукција на сите избрани видеа.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност да ги прегледува промените пред да ги примените. Корисниците можат да ја прегледаат секоја датотека поединечно или сите избрани датотеки заедно со нивните нови брзини на репродукција пред трајно да ги зачуваат.

Софтверот за зголемување или намалување на брзината на повеќе MP4 видео датотеки нуди и опции за приспособување како што се избор на локација на излезната папка и опции за преименување на приспособените датотеки. Овие функции им овозможуваат на корисниците да ги организираат своите приспособени видео датотеки според нивните преференции.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба и ефикасна алатка која ви овозможува брзо и прецизно да ги приспособите брзините на репродукција на вашите MP4 видео датотеки, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за Зголемување или Намалување на брзината на софтверот со повеќе MP4 видео датотеки!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2020-03-18
Датум на додавање 2020-03-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows 2000, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: