FastStone Image Viewer

FastStone Image Viewer 7.5

Windows / FastStone Soft / 13896480 / Целосни спецификации
Опис

Прегледувач на слики FastStone: Врвен софтвер за дигитални фотографии

Дали сте уморни од користење на бавни и незгодни прегледувачи на слики на кои им е потребно вечно да се вчитаат вашите фотографии? Дали сакате софтвер кој не само што може да ги прегледува, туку и лесно да ги уредува и управува вашите дигитални слики? Не гледајте подалеку од FastStone Image Viewer, врвниот софтвер за дигитални фотографии.

FastStone Image Viewer е брз, стабилен, лесен за користење прелистувач, конвертор и уредувач на слики. Има убава низа функции кои вклучуваат гледање слики, управување, споредба, отстранување на црвени очи, испраќање е-пошта, промена на големината, сечење и прилагодување на бојата. Со својот иновативен, но интуитивен режим на цел екран обезбедува брз пристап до информациите EXIF.

Една од истакнатите карактеристики на FastStone Image Viewer се неговите скриени алатници што се појавуваат кога глувчето ќе ги допре четирите рабови на екранот. Ова овозможува брз пристап до главните функционалности без да го натрупува вашиот работен простор. Другите карактеристики вклучуваат висококвалитетен лупа и музичко слајдшоу со над 150 преодни ефекти.

Но, не се работи само за естетиката - FastStone Image Viewer нуди и практични алатки како што се JPEG транзиции без загуби и ефекти на сенка. Можете дури и да давате коментари на вашите слики или да користите поддршка за скенер за дигитализирање на физички копии.

И не грижете се за компатибилноста - FastStone Image Viewer ги поддржува сите главни графички формати, вклучувајќи BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO и TGA.

Без разлика дали сте аматер фотограф или професионален графички дизајнер, FastStone Image Viewer е суштинска алатка во арсеналот на секој дигитален изведувач. Неговата брзина, стабилност и кориснички интерфејс го прават да се издвојува од другите софтвери за фотографии на пазарот денес.

Па зошто да чекаме? Преземете го FastStone Image Viewer сега и искусете го врвниот софтвер за дигитални фотографии!

Целосни спецификации
Издавач FastStone Soft
Страница на издавачи http://www.faststone.org/
Датум на издавање 2020-03-19
Датум на додавање 2020-03-18
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 7.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 382
Вкупно преземања 13896480

Comments: