LaPodCopy

LaPodCopy 1.0.0

Опис

LaPodCopy - Лесно копирајте ги вашите плејлисти и песни за iPod

Дали сте уморни од губење на вашите омилени плејлисти и песни кога ќе се префрлите на нов уред или компјутер? Дали сакате лесен начин да ја префрлите вашата музика од вашиот iPod, iPhone, iTouch или iPod на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од LaPodCopy.

LaPodCopy е моќна софтверска алатка која ви овозможува да копирате плејлисти и песни од вашиот уред Apple директно во папка за компјутер. Со LaPodCopy, можете лесно да ги префрлите сите ваши музички датотеки без потреба од iTunes или кој било друг комплициран софтвер.

Една од најдобрите карактеристики на LaPodCopy е неговата способност да конвертира датотеки во повеќе формати. Ова значи дека ако имате песни во еден формат на вашиот Apple уред, но ги сакате во друг формат на вашиот компјутер, LaPodCopy може да го направи тоа наместо вас. Поддржаните формати на датотеки вклучуваат MP3, OGG, WAV, WMA, AAC (M4A), WMA, W64, AIFF, AU, PAF, SVX NIST VOC PVF CAF FLAC.

Процесот на конверзија е едноставен и јасен. Сè што треба да направите е да ги изберете датотеките или листите за репродукција што сакате да ги копирате и да го изберете саканиот излезен формат. Потоа седнете и оставете го LaPodCopy да го направи останатото.

Друга одлична карактеристика на LaPodCopy е неговата способност да пребарува уметнички дела од насловните страници преку Интернет ако не се најдени во базата на податоци за уметнички дела на iPod. Ова значи дека дури и ако некои од вашите песни немаат насловна слика на вашиот уред Apple, тие сепак ќе изгледаат одлично кога ќе се префрлат во папка на компјутер.

LaPodCopy е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење, така што дури и оние кои не се запознаени со технологијата можат да го користат без никакви проблеми. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење што го прави лесен за секого без оглед на нивото на нивната техничка експертиза.

Во заклучок:

Ако барате лесен начин да ги префрлите сите ваши музички датотеки од уред на Apple директно во папка за компјутер, тогаш не гледајте подалеку од LaPodCopy! Со своите моќни способности за конверзија и можност за пребарување онлајн за уметнички дела на насловната страница, оваа софтверска алатка го олеснува пренесувањето музика помеѓу уредите полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач LaPod Software
Страница на издавачи http://www.lapod.co.uk
Датум на издавање 2015-02-26
Датум на додавање 2015-02-26
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments: