Express Burn Free CD and DVD Burner

Express Burn Free CD and DVD Burner 11.09

Windows / NCH Software / 1234795 / Целосни спецификации
Опис

Express Burn Free CD и DVD Burner е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да снимате ЦД-а и ДВД-а. Овој софтвер е дизајниран за корисници на Windows кои сакаат брзо и лесно да креираат аудио, mp3 и ЦД-а со податоци. Со Express Burn Free CD и DVD режач, можете беспрекорно да снимате аудио на ЦД за да се репродуцира на вашиот компјутер, автомобил или домашен стерео систем.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што автоматски конвертира многу аудио формати бесплатно. Ова значи дека не треба да се грижите за конвертирање на вашите датотеки пред да ги запишете на диск. Софтверот поддржува широк спектар на аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на Express Burn Free CD и DVD режачот е неговата директна дигитална способност за снимање. Оваа функција обезбедува совршен аудио квалитет со снимање директно од вашата звучна картичка без губење на квалитетот. Можете исто така да ја користите оваа одлика за да снимате настапи во живо или други настани директно на диск.

Софтверот работи со традиционални ЦД-плеери, како и со модерни уреди како MP3 плеери или паметни телефони. Можете да креирате и MP3 ЦД или Аудио ЦД во зависност од вашите потреби. Процесот на креирање на аудио ЦД е јасен - едноставно повлечете и спуштете ги датотеките во интерфејсот на програмата и кликнете на „Burn“. Програмата ќе се погрижи за сè друго.

Ако ви требаат понапредни функции како снимање на ДВД или Blu-Ray дискови, тогаш можеби ќе сакате да размислите за надградба на платената верзија која доаѓа со 14-дневен бесплатен пробен период. Со платената верзија, ќе можете да снимате видео ДВД-а, како и Blu-Ray-дискови кои се совршени за складирање видеа со висока дефиниција.

Генерално, Express Burn Free CD и DVD Burner е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за снимање ЦД-а и ДВД-а на компјутери со Windows. Без разлика дали создавате музички компилации или правите резервна копија од важни датотеки со податоци – овој софтвер има сè покриено!

Преглед

Безбедно со софтвер за снимање дискови за брзо запишување лесно ќе снима слики, музички датотеки и повеќе на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray.

Добрите

Добива право на работа: штом ќе го отворите Express Burn Disc Burning Software Free, се појавува скокачки прозорец кој ве прашува каков тип на диск сакате да запишете. Има осум опции, кои се движат од аудио ЦД до Data Blu-ray диск. Можете исто така да го напишете името на дискот под осумте опции. Откако ќе го направите вашиот избор, можете да ги изберете датотеките што сакате да ги запалите.

Добро организиран интерфејс: Компактниот интерфејс е поделен по тип на медиум, вклучувајќи аудио, видео, податоци и ISO. Сите првите три ги имаат истите опции за додавање датотеки или папки, но во секој дел има опции поврзани со таа задача. Во рамките на Audio, на пример, можете да изберете Audio CD, MP3 CD и MP3 DVD. Дури и ако никогаш претходно не сте снимиле диск, нема да имате проблеми да започнете.

Лесно за додавање датотеки: Мал е, но ни се допадна што можете да земете поединечни датотеки или цели папки за снимање.

Конс

Специфична употреба: Секојпат кога ќе го стартувате софтверот за брзо запишување дискови бесплатно, ќе треба да потврдите дека софтверот се користи само за некомерцијална, домашна употреба. Ако сакате да го користите за комерцијални цели, втората опција е да ги видите цените за комерцијалната лиценца на изданието Plus.

Крајна линија

Ако барате бесплатна апликација за снимање на речиси секаков вид диск со слики, аудио датотеки и друго, Express Burn Disc Burning Software Free нуди.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-24
Датум на додавање 2022-06-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 11.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 256
Вкупно преземања 1234795

Comments: