Express Burn Plus CD and DVD Burner

Express Burn Plus CD and DVD Burner 11.09

Windows / NCH Software / 2203211 / Целосни спецификации
Опис

Express Burn Plus CD и DVD Burner од NCH Software е моќна програма која ви овозможува да креирате ДВД-а за видео и податоци и Blu-ray дискови, како и ЦД-а. Со своите целосни можности, овој софтвер е совршен за секој кој треба брзо и лесно да снима дискови.

Без разлика дали сакате да креирате резервна копија од вашите важни датотеки или сакате да ги запалите вашите омилени филмови на диск за репродукција на вашиот телевизор или компјутер, Express Burn Plus CD и DVD режачот ве покрива. Овој софтвер поддржува широк спектар на формати, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, MP4, MOV, VOB, FLV и многу повеќе.

Една од најистакнатите карактеристики на Express Burn Plus CD и DVD режач е неговата способност за беспрекорно да конвертира многу формати автоматски. Ова значи дека дури и ако имате датотеки во различни формати на вашиот компјутер или надворешен хард диск, овој софтвер може лесно да се справи со сите нив.

Покрај неговите можности за конверзија, Express Burn Plus CD и DVD режач исто така ви овозможува да правите снимања со повеќе сесии. Ова значи дека ако треба да додадете повеќе датотеки или податоци на истиот диск подоцна, можете да го сторите тоа без да треба да започнете од почеток.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да управува со поглавја. Ако креирате видео ДВД со повеќе поглавја (како на пример за филм), CD и DVD режачот Express Burn Plus ви олеснува да организирате сè онака како што сакате.

Кога ќе дојде време навистина да ги запалите вашите дискови, Express Burn Plus CD и DVD режачот нуди многу опции. Можете да изберете од низа поставки за формат (како PAL или NTSC) во зависност од тоа каде во светот дискот ќе се репродуцира. Можете исто така да изберете помеѓу различни брзини на снимање во зависност од тоа колку брзо ви треба работата.

Режачот за ЦД и ДВД Express Burn Plus, исто така, им овозможува на корисниците да снимаат ДВД-а со податоци усогласени со ISO и дискови со Blue-ray (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, BD-R, BD-RE, BD-R DL, BD-RE DL). Дополнително, корисниците можат да ја интегрираат операцијата на командната линија со други програми за брз пристап што го прави процесот на горење побрз од кога било досега!

Overall, ExpressBurnPlusCDandDVDBurnerisaverypowerfulprogramthatcanhandleallkindsofburningtasksquicklyandeasily.Whetherit'screatingbackupsofimportantfilesorburningyourfavoritevideosontoaDVDorBlu-raydisc,thissoftwarehasgotyoucovered.Soifyou'relookingforareliableandversatileCDandDVDburnersoftware,youcan'tgowrongwithExpressBurnPlusCDandDVDBurnerbroughttoyoubyNCHSoftware!

Преглед

Express Burn Plus е врвен пакет за снимање на оптички дискови што може да пишува, снима и копира аудио, видео и дискови со податоци, вклучително и Blu-ray видео и податочни дискови. Има лесен за ракување кориснички интерфејс и се интегрира со други комунални услуги од NCH, вклучувајќи бесплатен и споделен софтвер.

Добрите

Волшебник за брз почеток: Функцијата за брз почеток ви овозможува брзо да креирате и снимате секаков вид диск. Ако не сакате да се стартува со апликацијата, полето за избор ја отфрла.

ISO: Express Burn Plus создава и ISO-датотеки и снима ISO/Joliet, UDF и Hybrid податочни дискови.

ЦД-ТЕКСТ: Снимањето аудио ЦД-а во режимот „Сесија одеднаш“ овозможува ЦД-ТЕКСТ. Можеме да внесеме детали за CD-TEXT во дијалог.

Командна линија: Опцијата за командна линија овозможува Express Burn Plus да се интегрира со други апликации.

Конс

Датотека за помош: иако копчињата за помош се наоѓаат на различни места околу Express Burn Plus, менито Помош ги наведува содржините за помош, а папката со програмата вклучува папка со ознака Help, не може да се најде датотека за помош.

Ништо посебно: Можеби нашата најголема грижа за Express Burn Plus е тоа што нуди малку за да се разликува од многу способни комунални услуги за снимање дискови со бесплатен софтвер, освен цената од речиси 50 долари.

Крајна линија

Express Burn Plus е способна алатка која ги вклучува повеќето од функциите што ги очекуваме во премиум алатката за снимање диск. Но, слични апликации се достапни за значително помалку, вклучувајќи бесплатен софтвер. Како и секогаш, обидете се (и пробајте други) пред да купите.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Express Burn Plus 4.77.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-24
Датум на додавање 2022-06-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 11.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 23
Вкупно преземања 2203211

Comments: