Diskeeper Professional

Diskeeper Professional 20.0.1302

Опис

Diskeeper Professional Defrag е моќен комунален софтвер кој е дизајниран да ги одржува Windows системите да работат побрзо од новите. Ако сте фрустрирани од вашиот бавен компјутер, тогаш Diskeeper Professional Defrag може да ви помогне брзо да го забрзате. На овој софтвер му веруваат милиони корисници ширум светот и стана број 1 алатка за спречување на фрагментација во реално време на SSD и HDD-дискови.

Diskeeper Professional Defrag нуди низа предности кои можат да помогнат да се подобрат перформансите на вашиот компјутер. Една од клучните придобивки е побрза од перформансите на новите Windows. Со овој софтвер, можете да уживате во молскавични брзини кои се уште подобри отколку кога вашиот компјутер беше сосема нов.

Друга придобивка на Diskeeper Professional Defrag е неговата способност проактивно да ја спречи фрагментацијата што ја ограбува работата. Ова значи дека софтверот работи во реално време за да спречи фрагментирање на датотеките, што може да го забави вашиот систем со текот на времето.

Покрај спречувањето на фрагментација, Diskeeper Professional Defrag, исто така, кешира жешки читања од неактивен, достапен DRAM за извонредни перформанси. Ова значи дека датотеките до кои често се пристапува се складираат во меморијата за брз пристап, што помага да се подобри севкупната брзина на системот и одзивноста.

Една од најдобрите работи за Diskeeper Professional Defrag е неговата вистинска функција за управување со Set It and Forget It. Откако ќе го инсталирате овој софтвер на вашиот компјутер, тој автоматски ќе го оптимизира вашиот систем без потреба од каква било интервенција од корисникот. Не треба да се грижите за закажување задачи за дефрагментација или рестартирање на компјутерот - сè се случува беспрекорно во заднина.

Друга придобивка од користењето на Diskeeper Professional Defrag е зголемената доверливост. Со спречување на фрагментација на датотеки и оптимизирање на перформансите на системот, овој софтвер помага да се намалат падовите и другите проблеми предизвикани од бавните или слабите системи.

Конечно, користењето на Diskeeper Professional Defrag може да ви помогне да добиете подолг животен век од вашиот компјутер. Одржувајќи го вашиот систем да работи непречено и ефикасно, овој софтвер помага да се продолжи животниот век на хардверските компоненти како хард дискови и SSD-дискови.

Севкупно, ако сакате моќна алатка која може да ви помогне да го одржите вашиот Windows систем да работи на врвни нивоа на перформанси во текот на целата година - тогаш не гледајте подалеку од Diskeeper Professional Defrag!

Целосни спецификации
Издавач Condusiv
Страница на издавачи https://www.condusiv.com
Датум на издавање 2020-03-23
Датум на додавање 2020-03-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 20.0.1302
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 3659813

Comments: