Mad Arrows

Mad Arrows 1.8

Опис

Mad Arrows е возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Во оваа игра играте како лик кој го брка манијак со лак. Вашата цел е да ги избегнувате стрелките што е можно подолго додека чекате да пристигне полицијата и да го фати негативецот.

Играта има едноставна, но зависна игра која ќе ве натера да се враќате за повеќе. Контролите се лесни за учење, но нивното совладување бара вештина и пракса. Можете да го преместите вашиот лик налево или надесно со лизгање по екранот и можете да скокате со допирање каде било на екранот.

Како што напредувате низ играта, станува сè поголем предизвик да избегнете да ве погодат стрели. Манијакот шутира побрзо и почесто, што го отежнува избегнувањето на неговите напади. Сепак, има напојувања расфрлани низ секое ниво што може да ви помогнат да преживеете подолго.

Едно од овие напојувања е штит што ве штити од удар со една стрелка. Уште едно вклучување го забавува времето накратко, давајќи ви можност полесно да ги избегнувате дојдовните стрели. Има и монети расфрлани низ секое ниво што може да се користат за купување дополнителни напојувања или отклучување нови знаци.

Mad Arrows се одликува со шарена графика и забавни звучни ефекти кои го зголемуваат неговиот целокупен шарм. Играта има повеќе нивоа со различни позадини и пречки, одржувајќи ги работите свежи и интересни додека напредувате низ секоја фаза.

Генерално, Mad Arrows е забавна игра која нуди часови забавна игра за играчи од сите возрасти. Без разлика дали барате брзо одвлекување на вниманието за време на патувањето на работа или сакате нешто позначајно за да ги потонете забите за време на застојот дома, Mad Arrows има по нешто за секого.

Па зошто да чекаме? Преземете ги Mad Arrows денес и видете колку долго можете да преживеете против манијакот со лак!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-09-04
Датум на додавање 2020-09-04
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 95/98/ME/2000/NT/XP/2003/Vista/W7, 16 MB RAM, Pentium-133 MHz, 2 MB hard disk space
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: