MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter 1.9.7

Опис

MediaHuman аудио конвертор: врвното решение за вашите потреби за конверзија на аудио

Дали сте уморни да се борите со софтверот за конверзија на аудио што е тежок за користење и не го дава квалитетот што ви треба? Не гледајте подалеку од MediaHuman Audio Converter, бесплатната програма дизајнирана да го поедностави процесот на конвертирање на вашата музика во различни формати. Без разлика дали треба да ја конвертирате вашата музика во формат WMA, AAC, WAV, FLAC, OGG или Apple Lossless, оваа програма ве опфати.

Дизајниран со едноставност на ум, MediaHuman Audio Converter нуди интуитивен интерфејс што е лесен за разбирање и навигација. Не содржи ништо излишно - само алатки што ви се потребни за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Со веќе вградените претходно дефинирани профили за популарни формати како MP3, AAC и WMA, лесно е да започнете веднаш.

Но, што ако нема профил за форматот што ви треба? Нема проблем - едноставно наведете ги вашите сопствени поставки и зачувајте ги за подоцнежна употреба. Самата оваа функција може да ви заштеди часови време кога работите со повеќе датотеки или различни формати.

Една од клучните придобивки од користењето на MediaHuman Audio Converter е неговата употреба на најновите верзии на аудио кодеци. Ова осигурува дека квалитетот на вашиот излезен звук ќе биде врвен секој пат. И ако сакате да извлечете аудио записи од видео датотеки (како MP4, AVI или MKV), оваа програма ве опфати и таму.

Со поддршката за сериска конверзија и вградената функционалност „Drag&Drop“, никогаш не било полесно да се конвертираат повеќе датотеки одеднаш, а сепак да се одржува висококвалитетен излезен звук. И најдобро од се? MediaHuman Converter автоматски ги пренесува информациите за ознаките од изворната датотека, така што сè останува организирано во текот на вашиот процес на конверзија.

Па зошто да чекате повеќе? Преземете го MediaHuman Audio Converter денес и почнете да уживате во висококвалитетни аудио конверзии за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач MediaHuman
Страница на издавачи https://www.mediahuman.com
Датум на издавање 2020-03-24
Датум на додавање 2020-03-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 1.9.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 11080

Comments: