Street Battle 2

Street Battle 2 2.0

Опис

Street Battle 2 е возбудлива Beat'em up игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Играта е сместена во свет каде што непознати борци мутанти ја нападнале земјата, а на вас е да го одбиете нивниот напад. Ќе треба да го изберете вашиот борец од шест достапни ликови и да ги победите сите ваши противници на три различни локации.

Играта има неверојатна графика и звучни ефекти кои ќе ве потопат во акција. Контролите се лесни за учење, но за нивно совладување ќе биде потребно време и вежбање. Ќе треба да користите комбинација од удари, удари и специјални потези за да ги победите вашите противници.

Една од најдобрите работи за Street Battle 2 е неговата повторна репродукција. Секој лик има свој уникатен сет на движења, така што играњето како секој нуди различно искуство. Дополнително, има повеќе нивоа на тежина за избор, па дури и откако ќе ја победите играта еднаш, останува уште многу предизвик.

Трите достапни локации нудат и различни предизвици. Секоја локација има свој сет на непријатели со уникатни способности и слабости. Учењето како ефективно да се движите на секоја локација е клучно ако сакате да излезете на врвот.

Street Battle 2, исто така, располага со режим на мултиплеер каде што можете да се борите против пријатели или други играчи онлајн. Ова додава уште поголема можност за повторување бидејќи ниту еден натпревар никогаш не е сосема ист.

Генерално, Street Battle 2 е одлична Beat'em up игра која нуди часови забава за гејмерите од сите нивоа на вештини. Со својата неверојатна графика, извонредни звучни ефекти и предизвикувачка механика на игра, сигурно ќе стане омилен меѓу љубителите на жанрот.

Клучни карактеристики:

- Шест ликови што може да се играат со уникатни движења

- Три различни локации со различни предизвици

- Повеќе нивоа на тежина за дополнителен предизвик

- Прекрасна графика и извонредни звучни ефекти

- Мултиплеер режим за борба против пријатели или други играчи онлајн

Системски барања:

Минимум:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i3 @ 3 GHz или AMD Phenom II X4 @ 3 GHz

Меморија: 4 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 660 или AMD Radeon R9 M270X (2 GB VRAM)

DirectX: Верзија 11

Препорачано:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i5 @ 3 GHz или AMD FX @ 4 GHz

Меморија: 8 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX970/ATI Radeon R9 серија (4 GB VRAM)

DirectX: Верзија 11

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-10-02
Датум на додавање 2020-10-02
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12

Comments: