Covid Video Downloader

Covid Video Downloader 1.0

Опис

Covid Video Downloader: Крајното решение за преземање видеа од YouTube и Facebook

Дали сте уморни од баферирање видеа на YouTube или Facebook? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн без никакви прекини? Ако одговорот е да, тогаш Covid Video Downloader е совршено решение за вас. Овој интернет софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да преземаат видеа од различни веб-локации, вклучувајќи ги YouTube и Facebook.

Со својот лесен за разбирање минималистички интерфејс, Covid Video Downloader го олеснува преземањето видеа. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза за да го користите овој софтвер. Едноставно копирајте ја врската со видеото од вашиот прелистувач и залепете ја во лентата за пребарување на програмата. Софтверот автоматски ќе ги открие опциите за квалитет на видеото достапни за таа конкретна веб-локација.

Една од најдобрите карактеристики на Covid Video Downloader е неговата способност да презема видеа во повеќе квалитети. За YouTube, корисниците можат да избираат помеѓу резолуции од 360p, 420p, 720p и 1080p во зависност од нивната желба. За други сајтови како Facebook, 360p се смета за најлош квалитет, додека и 420p и 720p се нормален квалитет со 1080p се најдобриот достапен квалитет.

Покрај тоа, ако сакате да извлечете аудио од видео датотека на Youtube, тогаш достапните опции за избор се MP3 формат кои се движат од 128k до 320k.

Covid Video Downloader поддржува повеќе веб-локации, вклучувајќи ги Youtube и Facebook што го прави се-во-едно решение за преземање онлајн содржини. Користи youtube-dl како мотор за преземање, кој гарантира дека корисниците добиваат висококвалитетни преземања секогаш кога ја користат оваа програма.

Во случај да има проблеми со преземањето датотеки со помош на моторот youtube-dl, тогаш нема потреба да се грижите бидејќи Covid Video Downloader ве опфати! Со само еден клик на копчето означено како „Ажурирај мотор“, корисниците можат да ги ажурираат своите мотори обезбедувајќи непречено преземање секогаш кога ја користат оваа програма.

Севкупно, Covid Video Downloader е одличен избор за секој кој сака лесна за употреба, но моќна алатка која може да им помогне да преземаат онлајн содржини брзо и ефикасно без никакви проблеми или прекини!

Целосни спецификации
Издавач ImperfectSW
Страница на издавачи https://covidvideodownloader.blogspot.com
Датум на издавање 2020-07-27
Датум на додавање 2020-07-27
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8

Comments: