PanFone Data Transfer

PanFone Data Transfer 1.0.9

Опис

Пренос на податоци PanFone: врвна алатка за пренос од телефон на телефон

Дали сте уморни од рачно пренесување податоци од вашиот стар телефон на нов? Дали сакате без проблеми начин да ги префрлите сите ваши важни датотеки, вклучувајќи контакти, текстуални пораки, дневници за повици, фотографии, музика, видео и апликации помеѓу iPhone и Android без губење податоци? Не гледајте подалеку од PanFone Data Transfer.

PanFone Data Transfer е лесна за употреба, но моќна алатка за пренос од телефон на телефон, која ви овозможува да пренесувате речиси сите датотеки помеѓу различни телефони со квалитет без загуби. Без разлика дали се префрлате од iOS на Android или обратно, или едноставно го надградувате вашиот уред во рамките на истата платформа, PanFone Data Transfer го прави лесен и без стрес.

Со само еден клик на копче, можете да префрлувате речиси сите видови датотеки помеѓу различни телефони. Ова вклучува контакти, видео, СМС пораки, фотографии и дневници на повици. Можете дури и беспрекорно да префрлате музика и апликации без губење на податоци. И ако имате само еден телефон во рака, но сакате да направите резервна копија на неговата содржина за идна употреба на друг уред - нема проблем! Едноставно, прво направете резервна копија на содржината на телефонот на компјутерот пред да ги вратите на кој било друг поддржан уред секогаш кога е потребно.

Поддршката за повеќе платформи е достапна и со PanFone Data Transfer. Работи совршено со речиси сите уреди на Apple и Android, вклучувајќи iPad, iPhone iPod touch Samsung HTC Sony MOTOROLA LG и повеќе! Значи, без разлика дали користите уред на Apple или Android - бидете сигурни дека PanFone Data Transfer ве опфати.

Но, тоа не е се! Со функцијата за управување со iTunes на PanFone Data Transfer - управувањето со резервните копии на iTunes никогаш не било полесно. Не само што овозможува лесно обновување од резервните копии на iTunes, туку исто така им овозможува на корисниците да преземаат резервна копија на содржината на iTunes, како што се текстуални пораки за контакти, фотографии видеа итн., кои потоа може беспрекорно да се префрлат на кој било поддржан мобилен уред.

И ако тоа не беше доволно - корисниците може дури и да префрлаат песни и плејлисти од нивната iTunes библиотека директно на нивниот телефон со Android, iPhone iPad или iPod touch!

Во краток преглед:

- Лесна за употреба, но моќна алатка за пренос од телефон на телефон

- Ги поддржува речиси сите типови датотеки, вклучително и текстуални пораки за контакти, дневници за повици, фотографии, музичко видео и апликации

- Преносите на квалитет без загуби обезбедуваат губење на податоци во текот на процесот

- Направете резервна копија на содржината од еден уред на компјутер пред да ја вратите на друг поддржан уред

- Поддршка за повеќе платформи достапна за уредите на Apple и Android

- Управувајте со резервните копии на iTunes лесно со достапни функции за обновување и пронаоѓање

- Директно пренесува песни и плејлисти од iTunes библиотека на мобилни уреди

Ако барате совршено решение за пренос на содржина помеѓу повеќе телефони без напор, тогаш не гледајте подалеку од PanFone Data Transfer – врвен избор за беспрекорни преноси преку платформи!

Целосни спецификации
Издавач PanFone
Страница на издавачи https://www.panfone.com/
Датум на издавање 2020-09-09
Датум на додавање 2020-09-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 1.0.9
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 151

Comments: