Syncios Data Recovery

Syncios Data Recovery 3.0.4

Опис

Syncios Обнова податоци: Врвен софтвер за обновување iOS

Ако сте корисник на iPhone, iPad или iPod, знаете колку е важно вашите податоци да бидат безбедни и безбедни. Сепак, се случуваат несреќи и понекогаш завршуваме да ги губиме нашите драгоцени податоци поради различни причини како што се случајно бришење, оштетување на уредот или дури и надградба на iOS. Губењето важни податоци може да биде кошмар за секого, но со Syncios Data Recovery, не мора повеќе да се грижите за тоа.

Syncios Data Recovery е моќен сет на софтвер за обновување на iOS кој ви помага да ги вратите изгубените податоци или избришаните датотеки од вашите iDevices, резервната копија на iTunes или резервната копија на iCloud. Со само три едноставни чекори - Поврзете> Скенирај> Обнови - можете лесно да вратите до 12 вида податоци, вклучувајќи фотографии, пораки на вашиот iPhone/iPad/iPod Touch, како и контакти, потсетници, календари, обележувачи видеа белешки, историја на повици и апликација Дато.

Без разлика дали сте го изгубиле вашиот уред или тој е оштетен до неправилно; Syncios Data Recovery е најдобриот избор за враќање на изгубените датотеки од кој било iPad/iPhone/iPod што е изгубен или оштетен. Овој софтвер содржи голем број на функции кои го прават процесот на обновување без напор и ефикасен.

Една од најзначајните карактеристики на Syncios Data Recovery е неговата способност да ги врати изгубените податоци поради оштетување на уредот со бришење надградба на iOS и други ситуации. Без оглед на причината за губење на вашите вредни информации; оваа алатка ќе ви помогне да ги обновите сите типови датотеки без напор.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност за селективно прелистување преглед и преземање податоци по скенирањето. Изгубените податоци заедно со постоечките се категоризираат во три главни типа: Фотографии и видеа, пораки и дневник на повици, Меморандуми и други, што им олеснува на корисниците брзо да ја лоцираат саканата датотека без да мора да ги поминуваат сите обновени датотеки еден по еден.

Згора на тоа; Syncios Data Recovery целосно ги поддржува сите различни модели на iPhone iPad и iPod touch вклучувајќи го и најновиот iPhone 7/7 Plus SE 6 Plus 5s/5c/5 iPod touch 5 iPad Air mini 2 итн.; што го прави сеопфатна алатка за обновување на iOS која може да им помогне на корисниците да постигнат обновување на податоци од iPod touch, обновување на податоците на iPad и обновување на податоците на iPhone лесно и брзо.

Во заклучок; ако барате сигурно решение за враќање на изгубените/избришани датотеки од вашите iDevices, тогаш не гледајте подалеку од Syncios Data Recovery! Со својот лесен за користење интерфејс моќни карактеристики сеопфатен систем за поддршка, овој софтвер ќе обезбеди дека без разлика што ќе се случи во иднина; вашите вредни информации остануваат безбедни и достапни во секое време!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2020-10-01
Датум на додавање 2020-10-01
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 3.0.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 2366

Comments: