Ozeki NG SMS Gateway

Ozeki NG SMS Gateway 10.1.68

Windows / Ozeki Autodialer / 98 / Целосни спецификации
Опис

Ozeki NG SMS Gateway е моќен софтвер за пораки што им овозможува на бизнисите да создадат канал за комуникација помеѓу луѓето, апликациите и уредите. Тоа е најновата верзија на Ozeki NG SMS Gateway и нуди низа функции што го прават едно од најсигурните и најефикасните решенија за пораки достапни на пазарот.

Со Ozeki NG SMS Gateway, можете да додадете SMS комуникација на вашите постоечки системи или да креирате нови услуги управувани од SMS. Софтверот работи 24/7 и управува со неуспесите на мрежните врски и неуспесите на давателот на услуги за СМС со можност за автоматско повторно поврзување, рутирање резервни копии и балансирање на оптоварување без проблеми. Ова осигурува дека вашите пораки секогаш се испорачуваат навреме без никакви прекини.

Една од клучните карактеристики на Ozeki NG SMS Gateway е неговиот систем за заштита на јамката за пораки. Овој систем ги спречува заканите предизвикани од автоматско одговарање на услугите за мобилни пораки со откривање на јамки во синџирите за испорака на пораки и нивно блокирање пред да предизвикаат каква било штета.

За бизниси кои бараат решенија за пораки со висока достапност, Ozeki NG SMS Gateway нуди поставување кластери со два или повеќе јазли. Ова осигурува дека дури и ако еден јазол не успее, другите јазли ќе продолжат да работат беспрекорно без никаков прекин.

Ozeki NG SMS Gateway исто така може да се пофали со импресивни перформанси со поддршка до 500 пораки во секунда (испраќање и примање), 100 истовремено поврзани апликации, 64+ истовремени SMSC конекции, поддршка за повеќејадрени и мултипроцесорски системи, како и поддршка за двата 32 -битни и 64-битни архитектури. Дополнително, работи во виртуелизирани околини како што се VMWare, KVM Microsoft Oracle, меѓу другите, што го прави многу разновиден.

Инсталирањето на Ozeki NG SMS Gateway им обезбедува на бизнисите безбедноста на достапноста со највисоки перформанси потребна за извршување на нивните најпребирливи апликации, истовремено обезбедувајќи беспрекорна комуникација помеѓу уредите со апликации за луѓе на повеќе платформи, вклучувајќи десктоп лаптопи, таблети паметни телефони, меѓу другото.

Како заклучок, портата Ozeki NGSMS е одличен избор за бизниси кои бараат сигурно ефикасно решение за размена на пораки способно да се справи со голем обем на сообраќај додека обезбедува врвни безбедносни карактеристики кои обезбедуваат беспрекорна комуникација на повеќе платформи.

Целосни спецификации
Издавач Ozeki Autodialer
Страница на издавачи http://www.ozekisms.com
Датум на издавање 2020-03-29
Датум на додавање 2020-03-29
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 10.1.68
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена $780.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 98

Comments: