VOIP SIP SDK

VOIP SIP SDK 1.9.12

Опис

Ozeki VoIP SIP SDK: Крајното решение за висококвалитетни VoIP повици

Дали барате сигурен и ефикасен комплет за развој на софтвер кој може да ви помогне да остварувате висококвалитетни VoIP повици користејќи го протоколот SIP? Не гледајте подалеку од Озеки VoIP SIP SDK!

Ozeki VoIP SIP SDK е моќен комплет за развој на софтвер кој им овозможува на програмерите лесно да ги интегрираат способностите за гласовна и видео комуникација во нивните апликации. Со своите напредни функции и поддршка за IETF стандардите, Ozeki VoIP SIP SDK е врвното решение за создавање кристално чисти гласовни и видео повици преку IP мрежи.

Без разлика дали развивате апликација за меки телефони или градите комплетно решение за телефонски центар, Ozeki VoIP SIP SDK има сè што ви треба за да испорача врвен квалитет на гласот и беспрекорни комуникациски искуства.

Клучни карактеристики на Ozeki VoIP SIP SDK

1. Квалитет на кристално чист звук: Со своите функции за дигитална обработка на глас и проширена поддршка за кодек, Ozeki VoIP SIP SDK обезбедува супериорен квалитет на звукот дури и за корисници со низок опсег.

2. Поддршка за видео стриминг: Најновите вградени функции на Ozeki VoIP SIP SDK обезбедуваат поддршка за видео стриминг, дозволувајќи им на програмерите да креираат решенија кои се способни и за видео телефонирање.

3. Лесна интеграција: Интегрирањето на Ozeki VoIP SIP SDK во вашата апликација е лесно благодарение на неговата компатибилност со. Нето рамка. Можете да креирате меко телефони C# или VB.net за неколку минути или брзо да изградите услуги за приспособени повици.

4. Компатибилност базирана на стандард: Врз основа на стандардите на IETF (SIP, RTP, STUN, TURN, ICE итн.), OzekiVoipSipSDK е компатибилен со други производи базирани на стандард, како што се PBX како Asterisk 3CX Cisco итн., што го олеснува интегрирањето со постоечки системи.

5. Напредни функции за телефонија: Ги поддржува сите основни и напредни функции за телефонија, вклучително задржување/продолжување/пренесување/конференција/повик на чекање/препраќање/отфрлање/бирање/исклучување/вклучи звук итн., обезбедувајќи максимална флексибилност во вашите комуникациски решенија.

6. Поддршка за кодек: Ги поддржува сите кодеци што се користат во VOIp комуникациите вклучувајќи ги и G711/G722/G723/G726/G729/iLBC/SILK/OPUS/H264/H263/MPEG4 итн., обезбедувајќи максимална компатибилност со различни уреди/платформи/мрежи.

Придобивки од користењето на Ozeki VOIp SipSDK

1) Врвен квалитет на гласот - со функции за дигитална обработка на глас и проширена поддршка за кодек

2) Поддршка за видео стриминг - Создадете решенија способни и за видео телефонирање

3) Лесна интеграција - Компатибилен со. Нето рамка

4) Компатибилност базирана на стандард - Компатибилен со други стандардни производи како што се PBX како Asterisk 3CX Cisco итн.

5) Напредни функции за телефонија - ги поддржува сите основни и напредни функции за телефонија, вклучувајќи задржување/продолжување/пренесување/конференција/повик на чекање/препраќање/отфрлање/бирање/исклучување/вклучување звук

6) Поддршка за кодек - ги поддржува сите кодеци што се користат во VOIp комуникациите

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен комплет за развој на софтвер кој може да ви помогне да креирате висококвалитетни решенија за гласовна и видео комуникација брзо и ефикасно, тогаш не гледајте подалеку од OzdekiVoipSipSDK! Со своите напредни функции и компатибилност на различни уреди/платформи/мрежи, тој е совршен избор без разлика дали се развиваат апликации за меки телефони или се градат комплетни решенија за центри за повици!

Целосни спецификации
Издавач VOIP SIP SDK
Страница на издавачи http://www.voip-sip-sdk.com/
Датум на издавање 2020-03-29
Датум на додавање 2020-03-29
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 1.9.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET compatible Development Kit
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 311

Comments: