iRip

iRip 2.1

Windows / The Little App Factory / 170410 / Целосни спецификации
Опис

iRip: Крајното решение за пренесување на вашата музика од iPod или iPhone на кој било компјутер

Дали сте уморни од губење на вашата музичка колекција секој пат кога компјутерот ќе падне? Дали сакате да ги споделите вашите омилени песни со пријателите без да мора да им дадете пристап до целата ваша iTunes библиотека? Ако е така, iRip е совршено решение за вас.

iRip е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да пренесувате музика од вашиот iPod или iPhone на кој било компјутер. Со iRip, можете лесно да ја вратите изгубената музика по пад на компјутерот или едноставно да споделувате песни со пријателите и семејството.

Но, iRip е повеќе од едноставна алатка за пренос на датотеки. Тој е преполн со карактеристики што го прават најдоверливото име во индустријата. Еве само неколку работи што го издвојуваат iRip:

Лесен за употреба интерфејс

Со својот интуитивен интерфејс, iRip го прави лесно преносот на музика од вашиот iPod или iPhone. Едноставно поврзете го вашиот уред, изберете ги песните што сакате да ги префрлите и оставете го iRip да го направи останатото.

Брзи брзини на пренос

iRip користи напредни алгоритми кои му овозможуваат брзо и ефикасно пренос на датотеки. Без разлика дали префрлате една песна или цел албум, iRip ја завршува работата за кратко време.

Целосна компатибилност

iRip работи со сите модели на iPod и iPhone, како и со сите верзии на iTunes. Без разлика која верзија на уред или софтвер ја користите, iRip ве покрива.

Напредно управување со датотеки

Со своите моќни алатки за управување со датотеки, iRIP ви овозможува да ја организирате и управувате вашата музичка колекција како никогаш досега. Можете да креирате плејлисти на пат, да ги уредувате информациите за песната, како што се името на изведувачот и насловот на албумот директно во самата апликација.

Автоматска резервна копија

Една од најдобрите карактеристики на iRIp е неговата функција за автоматско правење резервни копии што гарантира дека сите податоци на двата уреди се резервни редовно, така што нема ризик од губење на важни податоци ако нешто тргне наопаку за време на преносот!

Покрај овие одлични карактеристики, iRIp нуди и одлична корисничка поддршка преку е-пошта, што значи дека ако нешто тргне наопаку за време на процесот на инсталација, тогаш тие ќе бидат подготвени да ви помогнат!

Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач The Little App Factory
Страница на издавачи http://www.thelittleappfactory.com
Датум на издавање 2020-03-30
Датум на додавање 2020-03-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes 8.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 170410

Comments: