ABC Action Games

ABC Action Games 1.0.0.3

Опис

Акциони игри на ABC: врвно искуство за учење азбука

Дали барате забавен и привлечен начин да му помогнете на вашето дете да ја научи азбуката? Не гледајте подалеку од ABC акционите игри! Развиена од наставник ветеран со магистерски студии по образование, оваа игра исполнета со акција е дизајнирана да го направи учењето на азбуката возбудлива авантура.

Со својата аркадна акција во ретро стил и кристално чистите гласови, ABC Action Games сигурно ќе го привлече вниманието на вашето дете. И најдобро од сè, потполно е бесплатно да се игра без реклами!

Но, не дозволувајте забавата да ве измами - ABC Action Games се исто така преполни со едукативни функции што ќе му помогнат на вашето дете да ја совлада азбуката за кратко време. Со комплетни режими на вежбање и за големи и за мали букви, вашето дете ќе има многу можности да ги вежба своите вештини.

И бидејќи е направен од наставник ветеран користејќи го GameMaker Studio, можете да верувате дека ABC Action Games се дизајнирани имајќи го предвид образованието. Па зошто да чекаме? Преземете ABC Action Games денес од продавницата за апликации на Microsoft и дајте му на вашето дете врвно искуство за учење азбука!

Целосни спецификации
Издавач K12games
Страница на издавачи http://k12gamer.weebly.com/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0.0.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: