Facebook Video Downloader

Facebook Video Downloader 5.0.1

Опис

Преземач на видео на Фејсбук: Крајното решение за преземање видеа од социјалните медиуми

Дали сте уморни од баферирање видеа на Facebook? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн без никакви прекини? Ако одговорот е да, тогаш Facebook Video Downloader е совршено решение за вас. Тоа е едноставна и лесна за употреба апликација за Windows која ви овозможува да преземате видеа од стотици страници за споделување видео, вклучувајќи Facebook, YouTube, Vimeo, Dailymotion и многу други.

Со Facebook Video Downloader, преземањето видеа никогаш не било полесно. Можете да преземате HD видеа во различни резолуции како што се HD 720p, 1080p, 2K, 4K, па дури и 8K. Покрај тоа, тој поддржува забрзување на преземањето што ја зголемува брзината на преземање до 500%. Ова значи дека сега можете да уживате во вашите омилени видеа без никакво баферирање или заостанување.

Една од најдобрите карактеристики на Facebook Video Downloader е неговата способност да презема само аудио пренос без преземање на целата видео датотека. Оваа функција е корисна кога сакате само да слушате музика или подкасти во движење. Дополнително, ви овозможува да преземате повеќе од едно видео во исто време за да заштедите време и напор.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да паузира преземања во секое време. Не мора да се грижите дека ќе го изгубите напредокот ако се појави нешто при преземање голема датотека бидејќи Facebook Video Downloader може да продолжи со прекинатите преземања од местото каде што биле прекинати или паузирани.

Facebook Video Downloader нуди и автоматска конверзија на преземените видеа во формати кои се компатибилни со вашите уреди како паметни телефони и таблети. Ги оптимизира овие датотеки за да заземаат помалку простор на вашиот уред додека го одржуваат нивниот квалитет.

Ако сите овие карактеристики сè уште не ви се доволни - има уште! Со функцијата за извлекување аудио на овој софтвер - корисниците можат да извлечат аудио од видео датотеки и да ги зачуваат во MP3 или AAC формат меѓу другите.

Користењето на овој софтвер не може да биде поедноставно; само повлечете и спуштете видео-врска/URL од вашиот веб-прелистувач во Drop Box или прозорецот на програмата - потоа седнете и опуштете се додека тој ја врши целата работа за вас!

Како заклучок: ако преземањето онлајн содржини е проблем веќе некое време - не гледајте подалеку од Facebook Video Downloader! Неговиот кориснички интерфејс заедно со неговите бројни карактеристики го прават одличен избор за секој кој бара ефикасен начин за брзо и лесно зачувување на омилената онлајн содржина на своите уреди!

Целосни спецификации
Издавач Tomabo
Страница на издавачи http://www.tomabo.com/
Датум на издавање 2020-09-25
Датум на додавање 2020-09-25
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 5.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 425
Вкупно преземања 140415

Comments: