Myst IV Music Player

Myst IV Music Player 1.2

Опис

Ако сте љубител на играта Myst IV: Revelation, тогаш знаете колку музиката е важна за целокупното искуство. Прогонувачките мелодии и атмосферските звучни пејзажи се составен дел од извонредниот свет на играта. Но, што ако можете да ја слушате таа музика надвор од играта? Таму доаѓа Myst IV - музички плеер.

Како што сугерира неговото име, Myst IV - музички плеер е софтверска програма дизајнирана специјално за репродукција на музиката од Myst IV: Revelation. Ви овозможува да ги слушате сите ваши омилени песни од Tomahna, Haven, Spire или Serenia без да мора да ја стартувате самата игра. И најдобро од сè, дури и не треба да ја инсталирате играта на вашиот компјутер.

Но, што го издвојува Myst IV - музички плеер од другите MP3 плеери? За почеток, тој е оптимизиран специјално за репродукција на овие песни. Софтверот може да измеша повеќе песни одеднаш за да го рекреира истото искуство што би го имате додека играте низ одредени делови од играта. Ова значи дека дури и ако никогаш претходно не сте ја пуштале Myst IV, слушањето на неговата саундтрак со овој софтвер ќе ви даде вкус како е.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Не ви треба никакво техничко знаење или посебни вештини за да го користите - едноставно преземете го и инсталирајте го на вашиот компјутер и почнете да слушате веднаш! Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, дозволувајќи им на корисниците на почетниците лесно да се движат низ нивните плејлисти.

Се разбира, едно прашање што може да го имаат многу луѓе за овој софтвер е дали е легален или не. На крајот на краиштата, зарем користењето на материјали заштитени со авторски права без дозвола не е спротивно на законот? За среќа за љубителите на Myst IV: Revelation (и неговиот саундтрак), нема потреба да се грижите – овој софтвер е одобрен од Cyan Worlds (креаторите на Myst и Riven) како и од Ubisoft (издавачот зад многу популарни видео игри) . Затоа, бидете сигурни дека користењето на оваа програма нема да ве доведе во никакви правни проблеми!

Во однос на системските барања, Myst IV - музичкиот плеер треба да работи на повеќето модерни компјутери со Windows XP или понова верзија (вклучувајќи Windows 10). Потребна е само мала количина простор на хард дискот и не троши многу меморија додека работи во заднина.

Генерално, ако сте љубители на саундтракот за видео игри (особено оние од класичните игри како Myst), тогаш топло ви препорачуваме да го пробате Mystic Music Player! Неговите оптимизирани можности за репродукција во комбинација со неговиот кориснички интерфејс го прават одличен избор за сите кои бараат лесен начин да уживаат во омилените мелодии од нивните омилени игри - без всушност да ги играат!

Целосни спецификации
Издавач realXCV
Страница на издавачи http://realXCV.com
Датум на издавање 2020-03-31
Датум на додавање 2020-03-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Myst IV: Revelation
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 177

Comments: