PDF Viewer SDK ActiveX Control

PDF Viewer SDK ActiveX Control 4.0

Windows / Viscom Software / 741 / Целосни спецификации
Опис

PDF Viewer SDK ActiveX Control е моќна софтверска алатка која припаѓа на категоријата Алатки за програмери. Тој е дизајниран да поддржува многу брзо отворање на PDF-датотеки, овозможувајќи им на корисниците лесно да се движат низ повеќестрани PDF-датотеки и да зумирате и одзумирате со добар квалитет. Овој софтвер, исто така, поддржува пребарување на текст на повеќестрани PDF-датотеки, извоз на страници во датотеки со битмапа, печатење PDF-датотеки и прегледување содржини на Уникод, вклучувајќи кинески, јапонски, арапски и хебрејски.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да обезбеди Површина за прикажување дефинирана од корисникот. Ова значи дека корисниците можат да ја дефинираат областа што сакаат да ја видат во PDF-датотека. Дополнително, корисниците можат да дефинираат свои вредности за зумирање или одзумирање според нивните преференции.

PDF Viewer SDK ActiveX Control доаѓа со примерок код за C# 2015, c#2010, VB.Net 2015, VB.Net 2010 Visual Basic 6, Visual Basic скрипта (vbs), Visual C++, Visual Foxpro Delphi Access Примерок код на веб-страница. Компатибилен е со кој било програмски јазик што поддржува ActiveX како што се Access, Visual C++, Visual Basic. Нет и Делфи.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што нуди дистрибуција на датотеката OCX без хонорар, што го прави идеален избор за програмери кои сакаат прифатливо решение без да се грижат за таксите за лиценцирање.

Со својот кориснички интерфејс и моќните карактеристики како брзата брзина на отворање и поддршката за повеќе јазици, вклучувајќи кинески јапонски арапски хебрејски итн., овој софтвер стана популарен избор меѓу програмерите ширум светот кои бараат ефикасен начин за работа со PDF документи.

Како заклучок, ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне да го отворите прегледот на уредување печатење или да пребарувате низ вашите pdf документи, тогаш не гледајте подалеку од контролата на pdf прегледувачот sdk activex!

Целосни спецификации
Издавач Viscom Software
Страница на издавачи http://www.viscomsoft.com/
Датум на издавање 2020-04-01
Датум на додавање 2020-04-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 741

Comments: