HiBit Uninstaller

HiBit Uninstaller 2.5.45

Опис

HiBit Uninstaller е моќен и ефикасен софтвер кој ви овозможува брзо и целосно да ги деинсталирате програмите на Windows. Тоа е суштинска алатка за секој кој сака да го одржува својот компјутер непречено да работи со отстранување на несаканиот софтвер, непотребните датотеки и другите непотребни ставки од нивниот систем.

Со HiBit Uninstaller, можете целосно да ги деинсталирате програмите без да оставите остатоци зад себе. Ова значи дека сите датотеки, папки и записи во регистарот поврзани со програмата ќе бидат отстранети од вашиот систем. Можете исто така да ја користите одликата за принудно деинсталирање за да отстраните тврдоглав софтвер што одбива да се деинсталира преку нормални средства.

Една од најдобрите карактеристики на HiBit Uninstaller е неговата способност да отстранува повеќе програми одеднаш. Ова ви заштедува време и напор со тоа што ќе ви овозможи да изберете неколку програми за отстранување во едно движење. Можете исто така да извезете листа на инсталирани програми во HTML формат за идна референца.

Функцијата за брзо пребарување на програмата го олеснува пронаоѓањето на одредени апликации на вашиот систем. Можете исто така да го користите HiBit Uninstaller за да ги отстраните апликациите на Windows Store и екстензии на прелистувач кои повеќе не се потребни.

Покрај неговите можности за деинсталирање, HiBit Uninstaller вклучува многу алатки за чистење и управување со вашиот систем. На пример, може да ги распарчи чувствителните датотеки за да не можат да ги обноват други, да ги поправи проблемите со регистарот што може да ја забават работата на вашиот компјутер, да ги брише непотребните датотеки и непотребните програмски датотеки што зафаќаат драгоцен простор на вашиот хард диск.

Можете исто така да го користите HiBit Uninstaller за да избришете неважечки кратенки во вашиот систем или да најдете празни папки на вашиот хард диск кои зафаќаат простор непотребно.

Управувањето со програмите за стартување никогаш не било полесно со овој софтвер бидејќи им овозможува на корисниците лесно да управуваат со услугите на Windows или да ги обноват точките кои започнуваат со Windows автоматски при подигнување на нивниот компјутер.

Корисничкиот интерфејс на HiBit Uninstaller е едноставен, но интуитивен, што го прави лесен дури и за почетниците кои имаат мало искуство со користење на такви алатки претходно, додека сеуште обезбедува напредни функции како што се автоматски ажурирања што обезбедуваат корисниците секогаш да имаат пристап до најновата верзија достапна без рачно да проверуваат секој пат кога има достапно ажурирање .

Севкупно, ако барате сигурна помошна алатка способна да ги отстранува несаканите апликации од вашиот компјутер додека сè друго работи непречено, тогаш не гледајте подалеку од HiBit Uninstaller!

Целосни спецификации
Издавач Hibitsoftware
Страница на издавачи http://hibitsoft.ir
Датум на издавање 2020-10-23
Датум на додавање 2020-10-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 2.5.45
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 448

Comments: