Age of Dreams

Age of Dreams 1.5

Windows / Xilvan Design / 17247 / Целосни спецификации
Опис

Age of Dreams е возбудлива игра која ви овозможува да играте како архангел Ксилван и да истражувате огромни земји, храмови и да откривате уникатни предмети. Со додадени 15 светови и предмети во играта, можете да уживате во максимална игра додека летате низ незгодните храмови водени од луѓе и духови.

Оваа игра е совршена за оние кои сакаат авантуристички игри со допир на фантазија. Графиката е неверојатна, а играта е мазна. Ќе бидете закачени од моментот кога ќе почнете да играте.

Една од најдобрите работи за Age of Dreams е нејзиниот огромен свет. Можете да истражувате различни земји, секоја со свои уникатни карактеристики. Од бујни шуми до пусти пустини, секогаш има нешто ново да се открие.

Вреди да се споменат и храмовите во оваа игра. Тие се предизвикувачки, но не и невозможно да се завршат. Ќе треба да ги искористите вашите духови и вештини за успешно да се движите низ нив.

Друга одлична карактеристика на Age of Dreams е нејзиниот систем на артикли. Има многу уникатни предмети расфрлани низ светот што можете да ги соберете и користите во вашето патување. Овие предмети се движат од оружје до напивки кои можат да ви помогнат да ги победите непријателите или да се лекувате.

Верзијата 2.5 вклучува неодредени ажурирања, подобрувања или поправени грешки што значи дека е подобрена од нејзиното последно издание, што ја прави уште подобра од порано!

Генерално, Age of Dreams е одлична игра за секој кој сака авантуристички игри со допир на фантастични елементи во нив! Тој нуди часови по часови игра со неверојатна графика и предизвикувачки нивоа што ќе ве забавуваат со денови!

Целосни спецификации
Издавач Xilvan Design
Страница на издавачи http://www.xilvandesign.com/index.html
Датум на издавање 2020-03-30
Датум на додавање 2020-04-02
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17247

Comments: