Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free 1.0.17.164

Windows / Bitdefender / 387940 / Целосни спецификации
Опис

Bitdefender Antivirus Free е безбедносен софтвер кој обезбедува наградувана, бесплатна заштита на вашиот компјутер. Ги користи најдобрите технологии создадени во лабораториите на Bitdefender, кои се меѓународно признати за нивната способност да ги блокираат дури и заканите што ги пропуштаат другите производи. Со Bitdefender Antivirus Free, можете да уживате во недостижна безбедност без никакви трошоци.

Нулта конфигурација и нула прекини

Кажете им збогум на полињата за штиклирање и опциите за ОК. Bitdefender Antivirus Free се грижи за сите закани без да ве мачи со бескорисни детали. Не ви треба никаква конфигурација или поставување; работи веднаш надвор од кутијата. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста за да можете да се фокусирате на вашата работа без прекини.

Исклучително лесен

Кога велиме дека нашиот производ е лесен, мислиме дека практично нема влијание врз перформансите на вашиот компјутер. Ниту трага од тромост, без разлика на возраста на вашиот систем. Нема да забележите никакви забавувања додека користите Bitdefender Antivirus Free бидејќи е оптимизиран за брзина и ефикасност.

Без Наг

Знаеме дека не ви се допаѓа кога наметливите реклами го нарушуваат вашето корисничко искуство. Затоа Bitdefender Antivirus Free прикажува само дискретни, ретки пораки со работи што навистина треба да ги знаете. Нема да ви пречат досадни скокачки прозорци или реклами додека го користите овој софтвер.

Моќ на облак

Bitdefender Antivirus Free користи технологија за скенирање облак за да го забрза откривањето и да открие нови или непознати закани што другите производи ги пропуштаат. Ова значи дека може да открие малициозен софтвер побрзо од традиционалните антивирусни решенија бидејќи користи ресурси базирани на облак за анализа.

Игра Вклучено

Ако сте гејмер, тогаш Bitdefender Antivirus Free Edition е совршено за вас! Ги паузира главните системски скенирања додека не притиснете Quit за да не се мешаат во вашето искуство со игри. Оваа функција гарантира дека нема прекини додека играте игри на вашиот компјутер.

За дебитанти и техничари

Без разлика дали сте почетник или експерт за компјутерска технологија, инсталирањето антивирусна програма понекогаш може да биде застрашувачко. Сепак, инсталирањето на Bitdefender Antivirus Free Edition е лесно и без одржување! Не бара никакво техничко знаење или експертиза; секој може да го инсталира овој софтвер без напор!

Виндоус 8 сертифициран

Го користите најновиот Windows? Без грижи! Bitdefender Antivirus Free Edition е компатибилен со Windows 8 - што го прави едно од првите бесплатни антивирусни решенија сертифицирани од Microsoft за употреба на нивниот најнов оперативен систем!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен безбедносен софтвер без трошоци - не гледајте подалеку од наградуваното антивирусно решение на BitDefenders! Со неговиот процес на поставување нулта конфигурација и политиката за нула прекини - корисниците ќе уживаат непречена заштита од сите видови закани од малициозен софтвер без нивната работа да биде прекината од непотребни известувања или скокачки прозорци! Дополнително - гејмерите ќе ценат како оваа програма ги паузира главните системски скенирања додека не престанат да играат игри - обезбедувајќи максимална изведба за време на сесиите за играње! Значи, без разлика дали почетниците техничари бараат лесни процедури за инсталација - или искусни експерти кои бараат врвна заштита од сајбер криминалци - секој треба да размисли за преземање на овој одличен софтвер денес!

Преглед

Bitdefender Antivirus Free нуди силна основна заштита од компјутерски вируси, малициозен софтвер, rootkits и новите закани. Лесен е и ненаметлив, делумно затоа што не содржи додатоци како заштита на идентитетот и приватноста што можат да ги обезбедат другите алатки, а делумно затоа што му недостигаат некои од автоматизираните функции и опции за поддршка што доаѓаат со премиум антивирусни решенија на Bitdefender.

Добрите

Помалку е повеќе: Bitdefender Antivirus Free е освежувачки ослободен од „дополнителните“ функции и алатки кои ги прават некои апликации неумесни и збунувачки за неекспертите.

Лесен за користење: Компактниот главен интерфејс на Bitdefender е скокачки прозорец со прославена системска лента. Можеме да ги вклучиме функциите Virus Shield и Auto Scan, да пристапиме до опционална сметка на My Bitdefender и да ги отвориме Дневниците, кои исто така управуваат со списоци со настани и карантин.

Автоматско скенирање: Комерцијалната функција за автоматско скенирање на Bitdefender заштедува време и ресурси со фокусирање на вниманието на области со висок ризик. Можете да го оневозможите Автоматското скенирање во областа за конфигурација на интерфејсот.

Virus Shield: опционалниот Virus Shield скенира датотеки, веб-страници и податоци во реално време за да го спречи малициозниот софтвер.

Конс

Некомпатибилно: Bitdefender Antivirus Free не ја дели енергијата со друг бесплатен антивирус како Microsoft Security Essentials.

Проблеми со инсталацијата: Инсталаторот на Bitdefender нуди да ги отстрани конфликтните програми, да се рестартира и да продолжи со поставувањето, но моравме да се рестартираме и рачно да ја завршиме инсталацијата.

Крајна линија

Многу бесплатни антивирусни решенија нудат речиси исто толку ѕвона и свирчиња колку и премиум пакетите. Ако сакате само сигурна антивирусна заштита која не бара многу внимание, Bitdefender Antivirus Free спаѓа во вашата кратка листа.

Целосни спецификации
Издавач Bitdefender
Страница на издавачи http://www.bitdefender.com
Датум на издавање 2020-04-03
Датум на додавање 2020-04-03
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 1.0.17.164
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 94
Вкупно преземања 387940

Comments: