DWG TrueView

DWG TrueView 2021

Опис

DWG TrueView: Врвен софтвер за графички дизајн за прегледување, исцртување и објавување датотеки DWG и DWF

Ако сте графички дизајнер или архитект, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Една од најсуштинските алатки во вашиот арсенал е сигурен софтвер кој може прецизно да прегледува, исцртува и објавува автентични датотеки DWG и DWF. И тука доаѓа DWG TrueView.

DWG TrueView е бесплатно преземање што ја нуди целата функционалност што ви е потребна за да работите со AutoCAD или датотеки за цртање базирани на AutoCAD. Со овој софтвер, можете да преведете која било датотека за цртање за компатибилност со AutoCAD Release 14 преку AutoCAD 2008. Ова значи дека можете лесно да ги споделувате вашите дизајни со колеги или клиенти кои можеби користат различни верзии на AutoCAD.

Но, што го издвојува DWG TrueView од другите софтвери за графички дизајн? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Прецизно гледање: со DWG TrueView, можете да гледате цртежи и во просторот на моделот и во просторот за хартија. Можете исто така да зумирате на одредени области на цртежот за да ги погледнете деталите одблизу.

Заговор: Дали треба да ги испечатите вашите дизајни? Нема проблем! DWG TrueView ви овозможува да нацртате цртежи за да ги размерите на кој било печатач поддржан од Windows.

Објавување: Сакате да ги споделите вашите дизајни онлајн? Можете да го користите DWG TrueView за објавување цртежи како датотеки DWF (Design Web Format) кои секој со пристап до Интернет може да ги прегледа користејќи го бесплатниот софтвер за преглед на дизајн на Autodesk.

Компатибилност: Како што споменавме порано, една од најголемите предности на користењето на DWG TrueView е неговата компатибилност со различни верзии на AutoCAD. Без разлика дали работите на постара верзија или на најновото издание, овој софтвер ве опфати.

Лесно за користење: и покрај неговите напредни функции, DWG TrueView е лесен за употреба дури и за почетници. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, така што секој може да започне да го користи веднаш без да има потреба од опсежна обука.

Ги вклучува сите функционалности на DWGTrueConvert

Друга значајна предност на користењето на овој софтвер е тоа што ја вклучува целата функционалност од друга популарна алатка на Autodesk - DWGTureConvert - што значи дека корисниците сега имаат пристап не само за гледање, туку и за конвертирање на нивните CAD-датотеки во различни формати, како што е форматот DXF, што го прави споделувањето полесно од кога било досега. !

Заклучок:

Севкупно, ако точноста е важна при прегледување на заговор за објавување автентични CAD-датотеки, тогаш има неколку подобри опции од бесплатното преземање на Autodesk –DWGTureview-. Тој е спакуван со целосни функции, вклучувајќи прецизни можности за гледање; опции за заговор; издавачки способности; компатибилност со повеќе верзии на изданија на auto-cad што го прави совршен избор дизајнерите архитекти изгледаат сигурна алатка им помагаат да создадат висококвалитетни дизајни брзо и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач Autodesk
Страница на издавачи http://www.autodesk.com/
Датум на издавање 2020-04-03
Датум на додавање 2020-04-03
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2021
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 257
Вкупно преземања 413527

Comments: