RPM Remote Print Manager Elite (32-bit)

RPM Remote Print Manager Elite (32-bit) 6.2.0.522

Windows / Brooks Internet Software / 89 / Целосни спецификации
Опис

Печатењето е суштински дел од секој бизнис, но може да биде фрустрирачки процес кој одзема многу време. RPM Remote Print Manager Elite (32-битни) е тука да ви помогне да ги решите проблемите со печатењето. Како производ за виртуелен печатач, RPM им помага на клиентите повеќе од 20 години.

RPM го прави она што очекувате да го направи виртуелниот PDF печатач и многу повеќе. Може да ги конвертира дојдовните задачи за печатење во други формати како PDF, TIFF и PCL. Можете да зачувате повеќе документи во еден документ или да ја испечатите истата работа на повеќе печатачи. Со едно поминување, можете да ја испратите задачата на печатач и да ја зачувате на диск или да ја испечатите истата задача повеќе пати користејќи посебни фиоки за хартија.

Но, RPM не е само виртуелен печатач; исто така е имплементиран како сервер за печатење на Windows со основни способности кои вклучуваат управување со работниот тек на печатење и испраќање задачи за печатење на кој било печатач со Windows или кој било печатач на вашата мрежа користејќи основни протоколи за печатење на Windows или LPR или директно со портата 9100.

Со RPM, можете да архивирате задачи за печатење во локални папки, споделени папки или каде било преку FTP. Можете да извршите која било локална апликација на вашата задача за печатење, па дури и да ја испратите вашата задача за печатење преку е-пошта како прилог или во телото на пораката.

RPM обезбедува обемни манипулации за уредување податоци и можности за превод што им олеснува на бизнисите од сите големини ефикасно да управуваат со нивните потреби за печатење.

RPM 6.1 поддржува неколку верзии на Windows, вклучувајќи Vista, 7 Server 2008 (вклучувајќи R2), Windows 8 и 8.1 Server 2012 (вклучувајќи R2) и Windows 10. Поддршката за постари верзии на Windows како XP е исфрлена, па повеќе не тестираме нови RPM верзии на овие постари оперативни системи.

Без разлика дали барате ефикасен начин за управување со работниот тек на печатење или ви треба помош за решавање на сложени проблеми со печатењето во вашето деловно опкружување - RPM Remote Print Manager Elite (32-битни) е тука за вас!

Целосни спецификации
Издавач Brooks Internet Software
Страница на издавачи http://www.brooksnet.com
Датум на издавање 2020-09-30
Датум на додавање 2020-09-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 6.2.0.522
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 89

Comments: