Adobe Flash Player 32 ActiveX control content debugger (for IE)

Adobe Flash Player 32 ActiveX control content debugger (for IE) 32.0.0.344

Windows / Adobe Systems / 1556288 / Целосни спецификации
Опис

Adobe Flash Player 32 ActiveX контролен дебагер за содржина (за IE) е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата прелистувачи. Тоа е верзија за издавање со продолжена поддршка на Adobe Flash Player, која нуди забрзување на видео хардверот за Internet Explorer. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на организациите стабилност и безбедност додека користат Flash Player.

Adobe создаде гранка на кодот на Flash Player кој е ажуриран со сите најнови безбедносни ажурирања, но не вклучува нови функции или поправени грешки достапни во нивната тековна гранка на издание. Ова им овозможува на организациите да сертифицираат и да останат безбедни на Flash Player со минимален напор.

Контролниот дебагер за содржина на Adobe Flash Player 32 ActiveX (за IE) последен пат беше ажуриран на 14 април 2015 година и содржи поправки за критичните пропусти идентификувани во Безбедносен билтен APSB 15-06. Најновата достапна верзија е 13.0.0.281 (Win и Mac), и сите корисници се охрабруваат да се ажурираат на овие најнови верзии.

Карактеристики:

1) Забрзување на видео хардверот: Adobe Flash Player 32 ActiveX контролен дебагер за содржина (за IE) нуди забрзување на видео хардверот за Internet Explorer, што ги подобрува перформансите на видеата што се репродуцираат на овој прелистувач.

2) Продолжено издание за поддршка: Овој софтвер обезбедува верзија на Adobe Flash Player со продолжена поддршка која нуди стабилност и безбедност додека го користите овој плеер.

3) Најнови безбедносни ажурирања: софтверот е во тек со сите најнови безбедносни ажурирања од Adobe, обезбедувајќи максимална заштита од потенцијални закани.

4) Потребен е минимален напор: организациите можат да сертифицираат и да останат безбедни на Flash Player со минимален напор бидејќи не треба да се грижат за новите функции или поправени грешки достапни во другите верзии.

Придобивки:

1) Подобрени перформанси: Со забрзувањето на видео хардверот што го нуди овој софтвер, корисниците можат да уживаат подобри перформанси при репродукција на видеа на Internet Explorer.

2) Стабилност и безбедност: верзијата со продолжена поддршка обезбедува стабилност и безбедност додека ја користите технологијата за флеш плеер на Adobe без да се грижите за новите функции или поправени грешки достапни во другите верзии

3) Најнови безбедносни ажурирања: корисниците можат да бидат сигурни знаејќи дека имаат пристап до сите најнови безбедносни надградби од Adobe преку овој софтвер

4) Лесен процес на сертификација: организациите можат лесно да ја потврдат нивната употреба на технологијата за флеш плеер без да се грижат за новите функции или поправени грешки достапни во други верзии

Заклучок:

Како заклучок, ако барате стабилен и безбеден начин да ја користите технологијата за флеш плеер на компјутерите на вашата организација што работат со Internet Explorer, тогаш не гледајте подалеку од верзијата за продолжена поддршка на Adobe наречена „Adobe Flash Player 32 ActiveX контролен дебагер за содржина (за IE)“ . Со својата карактеристика за забрзување на видео хардверот, заедно со редовните ажурирања од Adobe, што го одржува ажуриран против потенцијалните закани, го прави одличен избор за секоја организација која бара доверлива технологија за флеш плеер без да се грижи за постојаните надградби или промени кои ќе влијаат на нивниот работен тек.

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2020-04-06
Датум на додавање 2020-04-06
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 32.0.0.344
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 66
Вкупно преземања 1556288

Comments: