iMyFone D-Back

iMyFone D-Back 7.8

Windows / iMyfone Technology / 3500 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone D-Back: врвното решение за обновување податоци на iPhone

Дали некогаш сте случајно избришале важни податоци од вашиот iPhone? Или можеби доживеале загуба на податоци поради напад на вирус или неуспешна надградба на iOS? Овие ситуации може да бидат фрустрирачки и стресни, но со iMyFone D-Back, можете лесно да ги вратите изгубените податоци во само неколку едноставни чекори.

iMyFone D-Back е напреден софтвер за обновување на податоци на iPhone кој ви овозможува да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот уред со iOS, резервната копија на iTunes или резервната копија на iCloud. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер е ултимативно решение за секој кој треба брзо и лесно да ги врати изгубените податоци.

Вратете ги изгубените податоци во различни тешки ситуации

Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки или сте доживеале паѓање на системот што резултирало со губење на сите ваши податоци, iMyFone D-Back ве покрива. Овој софтвер може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните фотографии, видеа, пораки, контакти, белешки и повеќе од која било ситуација.

Со неговите напредни режими за обновување - режим за паметно обновување кој ќе ви овозможи да ги пронајдете изгубените податоци со голема веројатност; Закрепнете од резервната копија на iCloud; Закрепнете од резервната копија на iTunes; Директно закрепнете од iOS уред - iMyFone D-Back го олеснува враќањето на сите датотеки што недостасуваат брзо и ефикасно.

Селективно вратете ги пораките на WhatsApp/Viber/Kik/Wechat и над 20 други типови податоци

Една од најдобрите работи за iMyFone D-Back е тоа што овозможува селективно враќање на одредени типови датотеки. Ова значи дека ако треба само да повратите одредени видови информации како што се пораките на WhatsApp/Viber/Kik/Wechat или записите од историјата на повици - тогаш овој софтвер ќе ви овозможи брзо пребарување без да барате ирелевантни информации.

Во прилог на овие популарни апликации за пораки и записи од историјата на повици споменати погоре; други поддржани типови датотеки вклучуваат белешки/белешки/историја на повици/контакти/фотографии/видеа/историја на Safari итн., што го прави едно од најсеопфатните решенија за враќање на iPhone достапни на пазарот денес.

Вратете ги податоците за iOS веднаш со само 3 чекори

Користењето на iMyFone D-Back не може да биде полесно! Со само три едноставни чекори - поврзете го вашиот уред > скенирајте > прегледајте и изберете што треба да се врати - секој може да го користи овој софтвер без оглед на нивото на неговото техничко знаење. Корисничкиот интерфејс гарантира дека нема потреба од претпоставки при користење на оваа моќна алатка!

Поправете ги проблемите со системот iOS пред обновувањето на податоците на iPhone

Друга одлична карактеристика понудена од iMyFone D-Back е неговата способност да ги поправа вообичаените проблеми со iOS системот пред да се обидете каков било вид процес на обновување. Ако вашиот телефон е заглавен на логото на Apple/Заглавен во режим за обновување/црн екран итн., тогаш едноставно користете ја функцијата „Поправи iOS систем“ на оваа алатка пред да продолжите со каков било вид процес на реставрација. Ова обезбедува максимални стапки на успех при обид за каква било операција за пребарување на датотеки!

Обидете се пред да купите: прегледајте ги пронајдените податоци пред да закрепнете

За да се обезбеди максимална точност при враќање на изгубените датотеки користејќи iMyFone D-back; На корисниците им се дава можност од прва рака да ги прегледаат пронајдените ставки пред трајно да ги вратат на своите уреди! Оваа функција помага да се избегнат непотребните обновувања, истовремено обезбедувајќи само релевантни ставки да се вратат на уредите!

Поддржани повеќе уреди: Ги поддржува скоро сите уреди со IOS

Без разлика дали користите iPad/iPhone/iPod Touch модел кој работи на различни верзии (iOS 7.x – 14.x), бидете сигурни знаејќи дека скоро сите IOS уреди се поддржани од оваа разновидна алатка! Значи, дали барате излез по губење на вредни информации поради случајно бришење/напади на вируси/надградби со неуспех/падови на системот итн.; не гледајте подалеку од IMYfone-D-back – Крајното решение за сите потреби на вашиот IOS уред!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-06
Датум на додавање 2020-04-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3500

Comments: