iMyFone iTransor for WhatsApp

iMyFone iTransor for WhatsApp 2.5

Windows / iMyfone Technology / 392 / Целосни спецификации
Опис

Во денешниот свет податоците се сè. Се потпираме на нашите уреди за складирање и управување со важни информации, од лични фотографии и видеа до документи и пораки поврзани со работата. Со зголемениот број начини за пренос на податоци од еден уред на друг, станува полесно од кога било досега да ги чувате сите ваши информации на едно место.

Меѓутоа, кога станува збор за пренос на податоци на WhatsApp од еден уред на друг, работите може да станат малку незгодни. Додека облак платформите како Google Drive се одлични за преместување фотографии и други датотеки помеѓу уредите, тие не секогаш работат добро со пораките на WhatsApp.

Тоа е местото каде што доаѓа iMyFone iTransor за WhatsApp. Оваа моќна програма за Windows е дизајнирана специјално за управување со пораки и податоци на WhatsApp на многу начини - вклучително и овозможување да пренесувате податоци на WhatsApp од еден уред на друг.

Без разлика дали се префрлате од телефон со Android на iPhone или обратно, iMyFone iTransor го олеснува преместувањето на вашите разговори WhatsApp заедно со вас. Со само неколку кликнувања на копче, можете да ги префрлите сите ваши разговори, прилози (вклучувајќи фотографии и видеа), гласовни белешки, историја на повици и повеќе помеѓу уредите.

Но, тоа не е сè - iMyFone iTransor исто така ви овозможува да направите резервна копија на целата историја на разговори на WhatsApp на уредите со Android и iPhone директно на вашиот Windows компјутер. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот телефон или таблет (како да го изгубите или да го скршите), сепак ќе имате пристап до сите ваши важни разговори.

И ако се случи најлошото? Нема проблем! Можете лесно да ги вратите сите резервни разговори на уред со Android или iPhone користејќи го истиот едноставен процес како нивно пренесување помеѓу уредите.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата компатибилност - без разлика каков тип на паметен телефон или таблет користите (без разлика дали iOS или Android), iMyFone iTransor ве покрива! Ги поддржува сите уреди на iPhone и Android, како и секоја верзија на iOS/Android таму!

Значи, без разлика дали ги надградувате телефоните или едноставно сакате мир на умот, знаејќи дека сите ваши важни разговори се безбедно поддржани на вашиот компјутер - не гледајте подалеку од iMyFone iTransor за WhatsApp!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-06
Датум на додавање 2020-04-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 392

Comments: