Subtitle Edit

Subtitle Edit 3.5.14

Windows / Nikolaj Lynge Olsson / 482491 / Целосни спецификации
Опис

Уредување на титл: The Ultimate Movie Subtitle Editor

Дали сте уморни од гледање филмови со несинхронизирани преводи? Дали сакате да ги уредувате вашите сопствени преводи за вашите омилени филмови и ТВ серии? Не гледајте подалеку од Subtitle Edit, врвниот уредувач на титлови за филмови.

Уредување на превод е софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува лесно да го прилагодите времето на започнување на кој било титл доколку не е синхронизиран со филмот. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, Уредувањето на титлите го прави лесно уредувањето на преводите.

Една од клучните карактеристики на Уредувањето на титл е неговата способност да конвертира помеѓу различни формати на титлови како што се SubRib, MicroDVD, Substation Alpha, SAMI, youtube sbv и многу други. Ова значи дека без разлика во кој формат е вашата оригинална датотека со титл, можете лесно да ја конвертирате во формат кој најдобро функционира за вас.

Друга одлична карактеристика на Уредувањето на титл е неговата контрола на аудио визуелизатор. Оваа функција ви овозможува да прикажувате форма на бранови и/или спектрограм додека ги уредувате вашите преводи. Ова ви овозможува полесно да ги синхронизирате вашите преводи со аудио-записот во вашиот филм или ТВ-шоу.

Покрај овие функции, Уредувањето на титл ви овозможува и увоз и OCR VobSub под или idx бинарни преводи. Може дури и да отвори преводи вградени во датотеките mp4 или mv4. Ова значи дека без разлика од каде доаѓа вашата оригинална датотека со превод, без разлика дали е од ДВД или услуга за онлајн стриминг како Netflix или Hulu, Уредувањето на титлите ве опфати.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве неколку критики од задоволни корисници:

„Го користам овој софтвер со години и никогаш не најдов ништо подобро од ова. - Џон Д., филмски ентузијаст

„Уредувањето на титловите ми заштеди толку многу време кога ги уредувам моите видеа. Лесниот за користење интерфејс го прави синхронизирањето на моите титли лесно“. - Сара Л., Јутјубер

„Благодарение на уредувањето на титл, конечно можам да гледам странски филмови без да морам да се потпирам на лошо преведени титлови“. - Мајкл С., изучувач на јазик

Па што чекаш? Преземете го уредувачот на преводи денес и почнете да ги уредувате вашите сопствени преводи за филмови како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Nikolaj Lynge Olsson
Страница на издавачи http://www.nikse.dk/se/
Датум на издавање 2020-04-07
Датум на додавање 2020-04-07
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 3.5.14
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 209
Вкупно преземања 482491

Comments: