Skype for Business for Windows 10

Skype for Business for Windows 10 6.4

Windows / Microsoft Corporation / 10196 / Целосни спецификации
Опис

Skype за бизнис за Windows 10 е моќен софтвер за продуктивност што ги проширува можностите на Lync 2013 и Skype за бизнис на вашиот мобилен уред. Со оваа апликација, можете да уживате во глас и видео преку безжично, богато присуство, инстант пораки, состаноци и функции за повикување од единствен интерфејс кој е лесен за користење.

Без разлика дали сте во движење или работите од далечина, апликацијата Skype for Business Mobile ви овозможува да останете поврзани со вашите колеги и клиенти. Можете да гледате споделена содржина за време на состанок на вашиот мобилен уред или да започнете групен разговор (IM или видео) со дополнителни учесници. Можете исто така да се придружите, повторно да се придружите и да иницирате Skype for Business Meeting за да комуницирате и да соработувате со неверојатни идеи.

Една од клучните карактеристики на оваа апликација е тоа што ви овозможува да го контролирате состанокот со исклучување или отстранување на присутните. Оваа функција е корисна кога има премногу луѓе на состанокот кои не придонесуваат многу за дискусијата.

Друга корисна карактеристика е тоа што можете да ги префрлите вашите повици на друг телефонски број или на друг контакт доколку е потребно. Оваа функција гарантира дека важните повици не се пропуштаат дури и кога сте далеку од вашето биро.

Апликацијата исто така запомнува каде сте застанале во претходните разговори за да можете да продолжите токму таму каде што сте застанале без да пропуштите важни детали. Дополнително, дури и ако некој нема сметка на Skype за бизнис, тој сепак може да се придружи (и да ужива) на Skype for Business Meeting користејќи ја оваа апликација.

Безбедноста е секогаш важна грижа кога станува збор за апликации за комуникација како овие. Подобрените безбедносни карактеристики на оваа апликација вклучуваат пасивна автентикација и сертификација со Skype за бизнис сертификат кој обезбедува сигурна комуникација помеѓу корисниците.

Вреди да се напомене дека секој може да ја користи апликацијата Skype for Business Mobile кога е поканет на состанок на Skype за бизнис или Lync 2013, но целосната функционалност бара да има сметка со кој било давател на услуги споменат погоре. За некои функционалности може да биде потребно ажурирање на Lync или Skype For Business Server кој можеби не е достапен во сите земји, па затоа е најдобра практика секогаш да се консултирате со ИТ одделот пред да преземете нов софтвер на уредите на компанијата.

Како заклучок, ако останете поврзани додека сте во движење е суштински дел од работниот живот, тогаш не гледајте подалеку од најновата понуда на Мајкрософт - апликацијата „Скајп за бизнис“! Ги нуди сите потребни алатки што ги бараат современите професионалци на кои им е потребен пристап до нивната работа во секое време и каде било, без да се загрозат безбедносните протоколи поставени од нивната организација!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft Corporation
Страница на издавачи https://support.microsoft.com/en-us/contactus/
Датум на издавање 2020-04-07
Датум на додавање 2020-04-07
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 6.4
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 153
Вкупно преземања 10196

Comments: